به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل باشگاه استقلال که جهت بازدید حبیب کاشانی به باشگاه پرسپولیس آمده بود بعد از نشست با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت:« بنابر وظیفه جهت بازدید آقای کاشانی به باشگاه پرسپولیس آمدم و طی جلسه ای که برگزار شد در مورد مسائل مشترک بین دو باشگاه توافق کردیم تا مدیران هر دو باشگاه برای اتحاد و همدلی هر چه بیشتر بین این دو تیم پرطرفدار پایتخت تمام تلاش خود ر ا به کار گیرند و برای پیشرفت هر دو باشگاه جلسات مشترک دیگری را نیز خواهیم داشت تا همکاری های لازم بین دو باشگاه صورت گیرد.»
علی فتح ا... زاده درباره زمینه این همکاری ها گفت:« این همکاری ها در زمینه های مختلفی از جمله ساخت و ساز استادیوم ها، جذب اسپانسر و به طور کلی مسائل اقتصادی مشترک بین دو باشگاه انجام می شود و البته در زمینه آموزشی و فرهنگی نیز اقداماتی صورت خواهد گرفت.»
وی در رابطه با خبرهای منتشر شده مبنی بر امضا تفاهم نامه بین دو باشگاه گفت:«چنین تفاهم نامه ای وجود نداشته است و این مطلبی است که درمطبوعات منتشر شده است اما دو باشگاه بدون وجود تفاهم نامه نیز، تفاهم لازم جهت همکاری را دارند و با هم هماهنگ هستند. ضمن اینکه مدیریت هر دو باشگاه تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند این دو باشگاه پرطرفدار را به خوبی اداره کنند و به جایگاه واقعی خود برسانند.»
نظر شما