پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

مدارس علمیه باید تقویت شوند/ هدف دشمن تفرقه بین شیعه و سنی است

مدارس علمیه باید تقویت شوند/ هدف دشمن تفرقه بین شیعه و سنی است

بجنورد- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با تاکید بر اینکه مدارس عملیه باید از نظر علمی و عملی تقویت شوند، گفت: علما باید در جامعه حضور داشته و نقش آفرینی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر چهار شنبه در نشست مدیران مدارس علوم دینی اهل سنت خراسان شمالی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی در دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: هفته وحدت مایه برکت برای مسلمین و جوامع اسلامی است.

امام جمعه بجنورد با تأکید بر حفظ و تقویت وحدت موجود بین شیعه و سنی در ایران اسلامی، گفت: همه مسلمانان باید برای خشنودی حق‌تعالی و رسول خدا (ص)، پیرو واقعی دستورات خداوند، قرآن کریم و نبی مکرم اسلام (ص) باشند.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به اشتراکات فراوان بین دو مکتب شیعه و سنی، تصریح کرد: برای رفع اختلافات اندک موجود نیز باید به کتاب و سنت رجوع کرده و اجازه ندهیم دشمنان و بدخواهان این‌گونه اختلافات فقهی و فکری را مستمسک تفرقه و تشتت بین مسلمانان قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت حضور و نقش‌آفرینی علمای دین در جامعه و میان اقشار مختلف مردم، افزود: این علمای دین هستند که باید مردم را به سمت سعادت و تکامل هدایت کرده و سوق دهند و معارف دینی و احکام شرعی را برای آن‌ها تبیین کنند تا فرد و جامعه در دنیا و آخرت عاقبت‌به‌خیر شوند.

حجت الاسلام نوری در ادامه با بیان اینکه مدارس علمیه ما باید از لحاظ علمی و عملی تقویت شوند، گفت: یکی از وظایف علمای دین این است که افزون بر فعالیت تبلیغی و دینی، با تربیت طلبه و مبلغ، جهل را از مردم دور کرده و بصیرت افزایی دینی و سیاسی کنند.

وی در انتها بیان داشت: روحانیان و مبلغان باید برای مردم تبیین کنند که غرب و جبهه استکبار، دشمن همه مسلمانان است و می‌خواهند با تفرقه‌افکنی و ایجاد نفاق بین مسلمانان، اسلام را از بین برده و فرهنگ باطل و استکباری غرب را در بین مسلمانان ترویج دهند.

کد خبر 5327016

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha