به گزارش خبرگزاری مهر، علامه "محمد حسین فضل الله" درسخنانی که نسخه ای از آن از سوی دفتر اطلاع رسانی وی در اختیار مهر قرار گرفت، درباره شرایط خطرناک و پیچیده ای که امت اسلامی آن را می گذراند، هشدار داد.
"علامه محمد حسین فضل الله" با تاکید برضرورت انجام گفتگوی جدی بین مسلمانان بعد ازآنکه کنفرانس های ( اسلامی) به کنفرانس های صوری و تعارفات تبدیل شده است، خواستار انجام گفتگوهای جدی بین شیعیان و وهابیون شد.
وی درادامه سخنان خود افزود: در زمانی که ما براهمیت انجام مذاکرات به ویژه بین ادیان ومذاهب در سطح منطقه و جهان تاکید می کنیم، اما شاهد آن هستیم که لفظ گفتگو درچارچوب کابرد سیاسی و تبلیغاتی داخل شده است همچنانکه گردهمایی ها و کنفرانس ها که درهمه جا درحال برگزاری است، در چارچوب تعارفات برگزارمی شود که صرفا هدف از برگزاری آنها، خدمت به سیاست یا رهایی از بعضی از فشارها درسطح جهانی است.
"علامه فضل الله" درادامه این سخنان خود گفت: امت اسلامی شرایطی را می گذراند که یکی از خطرناکترین و پیچیده ترین شرایطی است کل منطقه در طول تاریخ به خود دیده است، کشورهای مستکبر برای تقسیم امت اسلامی بالطبع براساس مذاهب با اهداف سیاسی خطرناک که درخدمت طرح صهیونیستی آمریکایی است، تلاش می کنند.
این درحالی است که به دنبال دعوت علامه فضل الله برای انجام گفتگو بین شیعیان و وهابیون روزنامه الایام بحرین امروز گزارش داد: "غانم البوعینین" رئیس جمعیت ( وهابیون) الاصاله دعوت علامه فضل الله را تایید کرد و گفت: امیدواریم که گفتگوها صریح باشد وهمگان را دربربگیرد.
وی افزود: مجادله بهترین روش اسلامی است و نشست های صریح و آشکار از برگزاری کنفرانس های مرده بهتر است.
نظر شما