پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ شهریور ۱۳۸۶، ۱۸:۰۲

افزایش1685 خودرو در ناوگان حمل و نقل شهری آذربایجان غربی

افزایش1685 خودرو در ناوگان حمل و نقل شهری آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: برای بهبود عبور و مرور در شهرهای آذربایجان غربی یکهزار و 685 دستگاه وسیله نقلیه عمومی وارد ناوگان حمل و نقل شهری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در خوی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این وسایط نقلیه عمومی شامل 173 دستگاه اتوبوس، 244 دستگاه مینی بوس ، یکهزار و 72 دستگاه تاکسی و 196 دستگاه خودرو ون است که امسال به ناوگان حمل و نقل شهری استان اضافه می شود.

علی داریانی همچنین از اختصاص دو میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی ترافیک شهری خوی خبر داد و گفت: این اعتبار برای اجرای طرح های ساماندهی ترافیک از جمله تکمیل عملیات پل روگذر سوم خرداد، توسعه و تجهیز پارک جنگلی شهرداری، خرید و نصب علائم راهنمایی و رانندگی و مطالعه چند روگذر و زیرگذر در خوی هزینه می شود.

وی ساخت پارکینگ های طبقاتی، اصلاح هندسی تقاطع ها و فرهنگ سازی در مورد استفاده صحیح از وسایل نقلیه را سه طرح مهم برای ساماندهی ترافیک در شهرهای آذربایجان غربی اعلام کرد.

همچنین مجید هاشمی سرپرست فرمانداری خوی از احداث دو زیرگذر جدید در خوی خبر داد و گفت: عملیات ساخت این دو زیرگذر امسال با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال در محورهای نوایی و قوروق آغاز می شود.

وی همچنین بر تکمیل عملیات ساخت پل روگذر سوم خرداد خوی تا نیمه اول امسال تاکید کرد.

کد خبر 540279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha