۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

مراسم معنوی اعتکاف در کرمانشاه برگزار نمی شود

مراسم معنوی اعتکاف در کرمانشاه برگزار نمی شود

کرمانشاه- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با توجه به فرا رسیدن ماه رجب، گفت: به دلیل شیوع سویه جدید کرونا مراسم معنوی اعتکاف در استان کرمانشاه برگزار نمی شود.

حجت الاسلام یوسف احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شیوع سویه جدید ویروس کرونا در استان کرمانشاه و تاکید مسئولان بهداشتی بر اینکه در آستانه ورود به پیک جدید کرونا قرار داریم بر همین اساس مراسم معنوی اعتکاف در استان کرمانشاه برگزار نمی‌شود.

وی افزود: جلسات هماهنگی مراسم معنوی اعتکاف طی سال جاری انجام گرفت و بنا بود از این مراسم از ۱۳ الی ۱۵ ماه مبارک رجب به میزبانی مساجد و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود که این مراسم به دلیل شیوع کرونا لغو شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین بر اساس تصمیم ستاد کرونای استان کرمانشاه در راستای مقابله با آغاز پیک جدید کرونا به مدت ۲ هفته هیچ‌گونه مراسمی در مساجد استان کرمانشاه برگزار نمی‌شود زیرا بیشتر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار دارند.

احمدی بیان کرد: مقام معظم رهبری همواره تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تصمیم کارشناسان بهداشتی دارند و بر همین اساس حفظ سلامتی مردم و مؤمنین در اولویت نخست قرار دارد.

وی ادامه داد: هیأت مذهبی و گروه‌های جهادی از زمان آغاز شیوع کرونا در موضوع ضدعفونی معابر و خیابان‌ها، غسل اموات کرونایی و کمک‌های مومنانه حضور داشته و همواره دستورات ستاد ملی و استانی کرونا را رعایت کرده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ماه رجب را ماه دعا و استغفار دانست و گفت: روزه گرفتن، استغفار و قرائت قرآن در ماه رجب بسیار به مؤمنین توصیه شده است.

کد خبر 5418964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha