۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰

در هشتمین روز از دهه مبارک فجر:

چهار پروژه بزرگ برق در هرمزگان به بهره برداری رسید

چهار پروژه بزرگ برق در هرمزگان به بهره برداری رسید

بندرعباس - در هشتمین روز از ایام الله دهه فجر چهار پروژه بزرگ شرکت برق منطقه‌ای هرمزگان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه شنبه همزمان با هشتمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر با حضور مهندس مهدی دوستی استاندار هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای هرمزگان، فرماندار بندرعباس و جمعی از مسئولان استانی ۴ پروژه بزرگ در حوزه صنعت برق استان هرمزگان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

یکی از این پروژه‌های شاخص در حوزه برق استان، افتتاح پست ۶۳/۲۰ کیلوولت اژنیان بود که ظرفیت آن ۱۰۰ مگاولت آمپر است که از سال ۹۴ عملیات اجرایی آن با اعتباری بالغ بر ۱,۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شده بود.

دیگر پروژه صنعت برق هرمزگان بهره‌برداری از خط ۶۳ پست کابلی ۲۳۰ کیلوولت پیامبر اعظم (اژنیان) به طول ۳ کیلومتر مدار بود که این پروژه نیز از سال ۹۷ با اعتبار کلی ۴۵۰ میلیارد ریال آغاز شده و در سال جاری به بهره برداری رسید.

همچنین امروز فاز نخست پست ۶۳ کیلوولت رودان ۲ به ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر هم با هزینه‌ای بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید و در نهایت نیز خط ۲۳۰ کیلوولت گرزه به طول ۵ کیلومتر مدار با اعتبار ۵ میلیارد ریالی تکمیل شد.

کد خبر 5420467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha