پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ شهریور ۱۳۸۶، ۱۱:۲۰

از سوی مراجع عظام تقلید؛

مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله مشکینی پنجشنبه در قم برگزار می‌شود

مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله مشکینی  پنجشنبه در قم برگزار می‌شود

مراسم یادبود فقیه عالیقدر و مجاهد پارسا آیت‌الله علی مشکینی از سوی مراجع عظام تقلید پنجشنبه 15 شهریور در مسجد اعظم قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا به اطلاع بیت ایشان، این مراسم در روز پنجشنبه، 15 شهریورماه برابر با 23 شعبان المعظم بعد از نماز مغرب و عشاء در جوار حرم مطهر کریمه اهل بیت عصمت و طهارت حضرت معصومه (سلام الله علیها) برگزار خواهد شد.

آیت‌الله علی مشکینی (رحمت‌الله علیه) عصر روز دوشنبه هشتم مردادماه ساعت 16 و 30 دقیقه و در یکی از بیمارستان‌های تهران، دار فانی را وداع گفت.

این مفسر عالیقدر قرآن از جمله شخصیت‌های نادری بود که در سراسر عمر با برکت و در مراحل گوناگون زندگی نورانی خویش، منشأ برکات فراوان برای انقلاب،‌ حوزه‌ی علمیه و مردم مؤمن و هم‌چنین اسوه‌ی اخلاقی و عملی برای شاگردان و ارادتمندان خود بود.

کد خبر 545912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha