۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰

مزایا و معایب داکت اسپلیت

مزایا و معایب داکت اسپلیت

در این متن ضمن پاسخ به سوال داکت اسپیلت چیست، به معرفی داکت اسپیلت اینورتر می‌پردازیم تا با آگاهی بیشتر نسبت به این سیستم‌ها به خرید بپردازید.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تجهیزات برودتی یکی از مهم‌ترین تجهیزات ساختمانی هستند و لزوم استفاده از آن‌ها بر هیچ کسی پوشیده نیست. این روزها به لطف پیشرفت تکنولوژی سیستم‌های متنوعی برای تهویه و برودت طراحی و تولید می‌شوند که داکت اسپیلت‌ها یکی از انواع پرکاربرد این سیستم‌ها هستند. احتمالاً از خود می‌پرسید که داکت اسپیلت چیست و یا ممکن است در بین تجهیزات برودتی نام داکت اسپیلت اینورتر به گوش‌تان خورده باشد.

داکت اسپیلت‌ها که به آن‌ها اسپیلت کانالی نیز می‌گویند، سیستم‌های تهیه مطبوع و گرمایشی هستند. با توجه به نقشی که این تجهیزات برودتی در ساختمان‌ها دارند و لزوم استفاده بهینه از آن‌ها، شناخت انواع داکت اسپیلت برای خرید درست از اهمیت بسیاری برخوردار است. در ادامه ضمن پاسخ به سوال داکت اسپیلت چیست، به معرفی داکت اسپیلت اینورتر می‌پردازیم تا با آگاهی بیشتر نسبت به این سیستم‌ها به خرید بپردازید.

داکت اسپیلت چیست؟

قبل از اینکه به معرفی داکت اسپیلت اینورتر بپردازیم، بهتر است بدانید که داکت اسپیلت چیست. داکت اسپیلت‌ها یا اسپیلت‌های کانالی جزو پرکاربردترین سیستم‌های تهویه مطبوع و برودتی در ساختمان‌ها هستند. اسپیلت‌های کانالی با در نظر گرفتن برخی از ویژگی‌ها و تفاوت‌ها چیزی شبیه به کولرهای گازی دیواری هستند. این تجهیزات برودتی در ساختمان‌های مختلف قابلیت استفاده دارند. تنها کافی است بخش‌های مختلف ساختمان را کانال‌کشی کرد تا بتوان از عملکرد این سیستم در راستای تعدیل و تهویه دما استفاده کرد. داکت اسپیلت‌ها از دو بخش اصلی یونیت داخلی و یونیت خارجی تشکیل می‌شوند. یونیت داخلی بر خلاف اسپیلت‌های دیواری که روی دیوار نصب می‌شوند، به صورت توکار بوده و یونیت خارجی نیز معمولاً روی پشت بام‌ها قرار می‌گیرند.‌

داکت اسپیلت اینورتر

اگر متوجه شده‌اید که داکت اسپیلت چیست، می‌توانید تفاوت داکت اسپیلت معمولی با داکت اسپیلت اینورتر را درک کنید. اسپیلت‌های کانالی از اجزای مهمی به نام کندانسور، کمپرسور و اواپراتور تشکیل می‌شوند. آنچه بین داکت اسپیلت معمولی و اینورتر تفاوت ایجاد می‌کند، نوع کمپرسور آن است. موتور اسپیلت‌های کانالی معمولی با دور ثابتی کار می‌کند. این نوع تجهیزات برودتی توانایی کنترل دما را ندارند و از آنجا که از زمان روشن شدن با آمپر بالا کار می‌کنند، بسیار پرهزینه هستند. عملکرد آن‌ها نیز به این صورت است که بر حسب دمای اتاق خاموش و روشن می‌شوند. وقتی اتاق گرم باشد، اسپیلت کانالی معمولی روشن شده و آنقدر با دور ثابت و البته تند کار می‌کند تا محیط خنک شود. سپس خاموش می‌گردد. این روند روشن و خاموش شدن داکت اسپیلت به صورت مکرر انجام می‌شود.

در داکت اسپیلت اینورتر این مشکل رفع شده است. در واقع در این نوع تجهیز برودتی دور موتور متغیر است و قابلیت کنترل دما نیز در آن وجود دارد. به این ترتیب وقتی دمای اتاق بالا باشد، دستگاه روشن شده و با حداکثر توان خود دمای محیط را متعادل می‌سازد؛ اما پس از آن خاموش نمی‌شود و با کنترل دمای محیط عملکرد خود را ادامه می‌دهد. با توجه به این که دستگاه به تکرار خاموش روشن نمی‌شود، طول عمر بیشتری داشته و مهم‌تر از آن در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود.‌

شما می‌توانید برای خرید داکت اسپلیت اینورتر به تهویه مهاجر مرکز تخصصی تهویه مطبوع مراجعه بفرمائید.

امروزه این نوع از داکت اسپیلت طرفدار بیشتری دارد. حال که می‌دانید داکت اسپیلت چیست و با اسپیلت کانالی اینورتر نیز آشنا شدید، بهتر است مزایا و معایب این سیستم‌ها را نیز بشناسید تا بتوانید برحسب شرایط کاربری خود به انتخاب درستی در خرید آن‌ها برسید.

مزایا و معایب داکت اسپیلت

داکت اسپیلت‌ها به خصوص داکت اسپیلت اینورتر پرکاربردترین سیستم سرمایشی و گرمایشی در ساختمان‌های مختلف مسکونی، اداری و تجاری هستند و مزایای بسیار زیادی به همراه دارند. این سیستم‌ها بر حسب نیاز محیط تعدیل دما، قابلیت سرمایشی و گرمایشی را در فصول مختلف ارائه می‌دهند.

این دستگاه‌ها به راحتی راه‌اندازی می‌شوند و کاربری ساده‌ای دارند. اگر از نوع اینورتر باشند، دارای عملکرد خودکار نیز هستند.

گذشته از عملکرد بهینه در این تجهیزات برودتی، وجود تنوع در مدل و اندازه داکت اسپیلت‌ها این امکان را برای کاربران فراهم ساخته متناسب با ظرفیت و ابعاد محیط، اسپیلت کانالی مناسبی تهیه کنند.

با توجه به شرایط آلودگی هوای شهری در این روزها، قابلیت فیلتراسیون هوای ورودی در داکت اسپیلت‌ها به خصوص داکت اسپیلت اینورتر یک مزیت بسیار مهم محسوب می‌شود. این تجهیزات با فیلتراسیون هوا، آلودگی‌های محیط را کاهش داده و با جذب رطوبت، هوای دلپذیری ایجاد می‌کنند.

یکی دیگر از مزایای مهم داکت اسپیلت‌ها عدم نیاز به برج‌های خنک‌کننده، موتورخانه، رادیاتور، لوله کشی و سیستم چیلر است. کم حجم بودن یونیت‌های این دستگاه در شرایط ساختمان‌نشینی بسیار ایده‌آل به نظر می‌رسد.

حال که می‌دانید مزایای داکت اسپیلت چیست، باید به این نکته نیز فکر کنید که اسپیلت‌های کانالی مانند هر تجهیز دیگر در کنار مزایا، معایبی نیز دارند. داکت اسپیلت‌ها هزینه خرید، تعمیر و نگهداری بالایی دارند. از طرفی این تجهیزات صدای قابل توجهی دارند که ممکن است سبب آزار کاربران شود که البته می‌توان با نصب آن در سقف کاذب فضاهای ارتباطی ساختمان مانند راهروها، تا حدودی صدای دستگاه را کنترل کرد.

اگر دریچه ترموستاتیک تنظیم هوای ورودی این تجهیزات را نصب نکنید، امکان کنترل دما در بخش‌های مختلف ساختمان وجود نخواهد داشت.

نصب یونیت خارجی در محیط‌های آپارتمانی و معضلات مربوط به آن نیز به عنوان یکی از معایب این تجهیزات و داکت اسپیلت اینورتر شناخته می‌شود.

مزایا و معایب داکت اسپلیت

انواع برندهای داکت اسپلیت

اسپیلت‌های کانالی جزو مهم‌ترین سیستم‌های برودتی هستند که بسیاری از برندهای برتر دنیا مانند برند ال جی آن را تولید و عرضه می‌کنند. یکی از نکات مهم در خرید این دستگاه آن است که بدانید بهترین برند داکت اسپلیت چیست. به عنوان مثال برند ال جی یک برند معتبر و مشهور کره‌ای است که انواع داکت اسپیلت اینورتر و معمولی را در ظرفیت‌های هوادهی ۲۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ بی تی یو طراحی و تولید می‌کند. برند ال جی دارای دو مدل اینورتر برای عملکرد سرمایشی و اینورتر برای عملکرد گرمایشی است. کیفیت بالا، مجهز به کیت اینورتر، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، کارکرد کم صدا، مجهز به کمپرسور روتاری و غیره از امکانات داکت اسپیلت ال جی به حساب می‌آیند. سایر برندها هر کدام ظرفیت و ویژگی‌های خاصی دارند و بر اساس ویژگی‌های خود قیمت‌گذاری می‌شوند. از برندهای به نام دیگر که همگی در فروشگاه‌های اینترنتی مثل دما تجهیز یا تهویه مهاجر موجود هستند می‌توان به: داکت اسپلیت تک الکتریک، داکت اسپلیت ساران، داکت اسپلیت میدیا، داکت اسپلیت آکس، داکت اسپلیت هایسنس، داکت اسپلیت جی پلاس، داکت اسپلیت زانتی، داکت اسپلیت گرین، داکت اسپلیت ایران رادیاتور، اشاره کرد.

مزایا و معایب داکت اسپلیت

قیمت خرید و سرویس داکت اسپیلت

قیمت خرید داکت اسپیلت‌ها برحسب عوامل مختلفی از جمله برند تولیدکننده، ظرفیت، نوع مدل و امکانات دستگاه متغیر است. با وجود این که قیمت خرید این تجهیزات گران به نظر می‌رسد، می‌توان گفت با مصرف کم انرژی در درازمدت صرفه اقتصادی دارند. این عوامل ذکر شده در هزینه سرویس نیز نقش دارند. برای این که هزینه تعمیر و نگهداری را کاهش دهید، بهتر است داکت اسپیلت مد نظر خود را از یک برند معتبر تهیه کنید که کیفیت بالاتری داشته باشد.

داکت اسپیلت‌ها به عنوان مهم‌ترین و پرکاربردترین تجهیزات برودتی در ساختمان‌ها دارای انواع مختلفی هستند که شناخت درست آن‌ها و همچنین انتخاب مناسب این تجهیزات مطابق با شرایط کاربری، نقش تعیین‌کننده‌ای در عملکرد بهینه و بازدهی بالای اسپیلت‌های کانالی دارد. ضمن این که برای افزایش بهره‌وری از این محصولات بهتر است برندهای اصیل این تجهیزات را از فروشگاه‌های معتبری مانند فروشگاه تهویه مهاجر تهیه کنید. در صورتی که اطلاعات درستی راجع به این دستگاه‌ها نداشته باشید، تیم مشاوره تهویه مهاجر راهنمایی‌های لازم را جهت خرید درست ارائه می‌دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5469967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha