پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۸۶، ۸:۴۹

چهارشنبه شب؛

اعضای مجلس خبرگان رهبری با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار کردند

اعضای مجلس خبرگان رهبری با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار کردند

نمایندگان مجلس خبرگان رهبری چهارشنبه شب با حضور در محل دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتگو کردند.

به ‌گزارش خبرگزاری مهر، دراین دیدار رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشکر از نمایندگان این مجلس برای حضور در این مراسم، یاد و شخصیت رئیس فقید مجلس خبرگان، حضرت آیت الله مشکینی و آیت‌الله بنی‌فضل، نماینده فقید مردم استان آذربایجان شرقی در خبرگان را گرامی داشت.

وی گفت : ظرفیت مجلس خبرگان از لحاظ کیفی بسیار بالاست و مجتهدان عادل و عالم حاضر در این مجلس به عنوان یک تشکل بزرگ قابلیت استفاده مناسب تر درجهت مصلحت و منافع نظام اسلامی را دارند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ضرورت فعال‌تر شدن مجلس خبرگان درچارچوب وظایف قانونی‌اش را لازمه تحرک و پویایی این مجلس دانست و گفت : پیشنهادهای نمایندگان برای ارتقا سطح کیفی و کمی برنامه‌ها و وظایف این مجلس می‌تواند بسیار کارگشا باشد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری، دسیسه‌ های مختلف نیروهای ضد انقلاب، تروریست و اشرار، بویژه در مناطق مرزی برای ضربه زدن به نظام اسلامی را جدی دانست و گفت : آمریکا به هر طریق ممکن در صدد تضعیف نظام اسلامی است که تاکنون ناکام مانده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی فرهنگی و سند چشم انداز ‪ ۲۰‬ساله را سیاست‌های جامع و با پشتوانه قوی کارشناسانه مرجع تشخیص مصلحت نظام دانست و گفت: اجرای صحیح این سیاست‌ها می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات این بخش را رفع کند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد نظارتی مجلس خبرگان رهبری را بسیار وسیع و گسترده توصیف کرد و گفت : اجرای سیاست‌های کلی نظام که مقام معظم رهبری آنها را ابلاغ فرموده‌اند، مستلزم نظارت دقیق و اجرا توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام است که مجلس خبرگان می‌تواند در این خصوص از مجمع سئوال کند.

در آغاز این دیدار آیات و حجج اسلام خاتمی، نمازی، موسوی جزایری، قرشی، نعیم آبادی، حسینی بوشهری، طباطبائی، حیدری ، سلیمانی و وافی به بیان دیدگاههای خویش درباره مسایل پرداختند.

کد خبر 547131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha