پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۹:۴۵

بیمار مبتلا به وبا در استان قزوین مشاهده نشده است

بیمار مبتلا به وبا در استان قزوین مشاهده نشده است

قزوین - رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در استان قزوین تاکنون موردی از ابتلا به بیماری وبا مشاهده نشده است.

صفر فیض اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شیوع بیماری وبا در قزوین اظهار کرد: در استان قزوین تاکنون مورد ابتلاء به بیماری وبا وجود ندارد و گزارشات موجود حاکی از ابتلاء دو نفر در استان‌های کردستان و کرمانشاه است.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: مهم‌ترین علائم بیماری وبا خروج مدفوع به صورت اسهال آبکی بیش از سه بار در روز بدون علائم درد و دل پیچه است.

وی افزود: بروز این بیماری در سنین مختلف وجود دارد اما به نظر می‌رسد خطر ابتلاء در افرادی که بیشتر در بیرون از منزل فعالیت دارند بیشتر است.

این مسئول ابراز کرد: عمده‌ترین راه انتقال بیماری از طریق دهان و به صورت مصرف آب یا غذای آلوده است.

وی تصریح کرد: وبا سبب خروج و دفع سریع آب و املاح بدن می‌شود که اگر به موقع درمان نشود امکان مرگ نیز وجود دارد.

این مسئول مطرح کرد: بهترین راه پیشگیری رعایت بهداشت فردی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها قبل از غذا خوردن و پس از استفاده از سرویس بهداشتی است.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم از آب و غذای سالم و مطمئن استفاده کرده و سبزی‌ها را پس از شست‌وشو ضدعفونی کنند و از غذاهای روباز استفاده نکنند.

فیض الهی با بیان اینکه اطفال بیشتر از سایر افراد در خطر هستند مطرح کرد: بیماری وبا بین یک الی سه روز نمایان می‌شود و اگر بیمار به موقع متوجه بیماری شده و در راستا درمان قدم بردارد ظرف یک هفته بهبود پیدا می‌کند

وی بیان کرد: توصیه می‌شود افرادی که از بیمار مراقبت می‌کنند بیشتر از سایر افراد موفق به رعایت بهداشت فردی هستند.

این مسئول در پایان گفت: حشرات به ویژه مگس‌ها را می‌توان یکی از عاملان انتقال بیماری دانست که برای جلوگیری از این امر استفاده از توری برای پنجره‌ها و ورودی خانه‌ها توصیه می‌شود.

کد خبر 5530143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha