پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۳۷

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم:

مشکلات اراضی مسکونی مردم استان بوشهر رفع شود

مشکلات اراضی مسکونی مردم استان بوشهر رفع شود

بوشهر- نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات اراضی مسکونی مردم استان بوشهر رفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری عصر دوشنبه در نشست تعیین تکلیف اراضی طرح جهش مسکن اظهار داشت: رفع مشکلات اراضی دولتی و ملی بر اساس راهکارهای تدوین شده باید در اسرع وقت برطرف شود.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی حل مشکلات اراضی مسکونی مردم که دارای اسناد دولتی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: بر اساس قانون و برنامه تدوین شده باید مالکیت این اراضی به مردم واگذار شود.

وی از تدوین آئین‌نامه تعیین تکلیف واحدهای مسکونی در اراضی تصرفی دولت خبر داد و بیان کرد: مشکل واحدهای مسکونی در اراضی تصرفی ملی با تصویب قانون و تدوین آئین‌نامه برطرف می‌شود.

تدوین آئین‌نامه ضوابط واگذاری اراضی ملی

عضو هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن نیز در این نشست از تدوین آئین‌نامه ضوابط واگذاری اراضی ملی و دولتی تصرفی به مردم خبر داد و گفت: با تصویب این آئین‌نامه در هیئت دولت، صدور سند مالکیت برای اراضی تصرفی بدون معارض تسهیل می‌شود.

ارسلان مالکی اظهار داشت: با ابلاغ این قانون و آئین‌نامه اختلافات مالکیت اراضی ملی با مردم برطرف می‌شود چون راهکار لازم قانون پیش‌بینی کرده است.

وی اختلاف اراضی بین مردم و سازمان‌های مختلف را مربوط به سال‌های بسیار دور و گذشته دانست و بیان کرد: افزایش بهره‌وری، رفع موانع تولید و تشکیل کارگروه رفع تداخلات یکی از ضروریات است.

عضو هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن یکی از مشکلات مهم مردم در نقاط مختلف کشور را اراضی تصرفی دولتی و نداشتن اسناد رسمی دانست و افزود: برخی اراضی ملی تصرفی با مالکیت دولت در اختیار مردم در ساخت واحدهای مسکونی است که امسال با کمک مجلس شورای اسلامی قوانین لازم برای واگذاری به مردم تدوین شده است.

کد خبر 5530767

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha