پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۱۴

امام جمعه دامغان:

لزوم تقویت توانمندی‌های داخلی/ تحقق عدالت مورد تاکید است

لزوم تقویت توانمندی‌های داخلی/ تحقق عدالت مورد تاکید است

دامغان- امام جمعه دامغان ضمن بیان اینکه راه نجات کشور از مشکلات اقتصادی تقویت توانمندی‌های داخلی است، گفت: در این راستا اجرای عدالت و رفع نگرانی‌های مردم مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد حسن رستمیان ظهر آدینه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دامغان به میزبانی مصلی امام این شهر ضمن اشاره به برگزاری بیست و پنجمین گردهمایی سه روزه سراسری ائمه جمعه کشور در تهران، ضمن بیان اینکه در این دیدار بر ضرورت حاکم شدن و گفتمان فرهنگ «ما می‌توانیم» بسیار تاکید شده است، ابراز داشت: وجود تحریم‌ها منجر به بروز مشکلات اقتصادی بسیاری برای مردم شده که تنها راه برون رفت از آن ضرورت تقویت توجه به توانمندی داخلی است.

وی با بیان اینکه برای حل چالش‌های موجود در حوزه‌های معیشت مردم اجرای عدالت و رفع نگرانی‌های آنها مورد تاکید است، افزود: دشمن می‌کوشد تا با اجرای تحریم‌های ظالمانه ما را وابسته و متکی به خودشان سازند اما تدبیر مسئولان به رفع مشکلات و تقویت توانمندی‌های موجود این توطئه را خنثی می‌کند.

امام جمعه دامغان با بیان اینکه بی شک ظرفیت‌های ارزشمندی در همه شهرها به خصوص دامغان برای بالندگی وجود دارد که اندکی توجه به آنها می‌تواند گره‌های اقتصادی را باز کند، ابراز داشت: امیدواریم با این نگاه یعنی اجرای عدالت، رفع نگرانی و توجه به توانمندی‌ها، مشکلات اقتصادی رفع شود.

رستمیان ضمن بیان اینکه امر به معروف در جامعه یکی از موضوعات مهمی که در رشد و پیشرفت کشور می‌تواند اثر گذار باشد، تصریح کرد: اگر امر به معروف در جامعه درست اجرا شود از لحاظ روانشناسی و روان شناختی تأثیر مثبت فراوان در جامعه دارد.

وی ضمن بیان اینکه همه باید در اجرای امر به معروف سهیم باشیم و بکوشیم این مهم دینی به خوبی تبیین و عملی شود، افزود: جامعه به وجود فریضه مقدس امر به معروف اعتقاد فراوان دارد که باید مراتب امر به معروف در سطح جامعه به درستی فرا گرفته شود.

کد خبر 5550388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha