پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰

امام جمعه همدان مطرح کرد؛

اقتدار نیروی انتظامی لازمه تحقق نظم

اقتدار نیروی انتظامی لازمه تحقق نظم

همدان-امام جمعه همدان گفت: اگر نیروی انتظامی اقتدار لازم را نداشته باشد، تحقق نظم عمومی در جامعه با مشکل روبرو می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حبیب‌الله شعبانی، در دیدار با سردار اشتری فرمانده فراجا، اظهار داشت: لازم است که از خدمات و اقدامات مجموعه فراجا، با وجود وسعت فراوانی از نظر فعالیت‌ها تقدیر کرد.

وی با اشاره به دغدغه مندی و پیگیری‌های سردار امیری در استان همدان نسبت به موضوعات مختلف، گفت: در موضع گیری‌ها و فعالیت‌های فراجا اقتداری که لازم است وجود دارد و این از ضرورت‌ها می‌باشد.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه اگر نیروی انتظامی اقتدار لازم را نداشته باشد، تحقق نظم عمومی در جامعه با مشکل روبرو می‌شود، مطرح کرد: اقتدار و نظم عمومی دو اصل مهم و مکمل یکدیگر هستند که باید نسبت به آنها توجه داشت.

وی با تاکید بر اینکه در مسیر حق و انجام کار درست، نباید از هیاهوها ترسید، یادآور شد: کاهش آمارهایی که در حوزه آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی وجود دارد تأکیدی بر این موضوع است که حرکت فراجا به سمت کاهش این معضلات است و لذا تلاش نیروی انتظامی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه ستودنی است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه امیرالمومنین (ع) نیروهای متولی ایجاد نظم در جامعه را مورد تمجید قرار می‌دادند، عنوان کرد: اعضا شرط الخمیس جز اصحاب نزدیک امام علی (ع) بودند و این یعنی این لباس، لباس مقدسی است که باید آن را مغتنم بشماریم.

کد خبر 5555308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha