۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۵۴

رئیس شورای شهر تهران مطرح کرد؛

آمریکایی ها از ابتدای انقلاب قصد به بند کشیدن ایران را داشتند

آمریکایی ها از ابتدای انقلاب قصد به بند کشیدن ایران را داشتند

رئیس شورای شهر تهران گفت: آمریکایی ها از ابتدای انقلاب قصد به بند کشیدن ایران را داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی چمران، در یکصد و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی روز ۱۳ آبان، افزود: باید از این حرکت بی نظیر مردم تشکر کنم من عموم سال‌ها در این مراسم حضور داشتم اما هیچ سالی مانند امسال نبود و انبوه جمعیت در این راهپیمایی حضور داشتند.

وی ادامه داد: حضور مردم پاسخی به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا بود بسیار شرم آور بود که رئیس جمهور یک کشور در مقابل تمامی مطبوعات اعلام کند که می‌خواهد ایران را آزاد کند.

چمران با بیان اینکه آمریکایی‌ها از ابتدای انقلاب بنا داشتند ایران را به بند بکشند گفت: همانگونه که ایران را در ۲۸ مرداد به بند کشیدند می‌خواستند اکنون هم این کار را انجام دهند و اسم به غارت کشیدن را آزادی گذاشتند.

رئیس شورای شهر تهران درباره پرتاب ماهواره بر قائم ۱۰۰ اظهار کرد: در شرایطی که دیگران فکر نمی‌کردند دانشمندان ما توانستند ماهواره بر را به فضا پرتاب کنند.

وی تصریح کرد: این موفقیت را به مردم تبریک می‌گویم زیرا کشوری که در ابتدای انقلاب توانایی ساخت سیم خار دار را نداشت اکنون به این دستاورد عظیم دست یافته اند.

کد مطلب 5625465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha