دکتر الهام امین زاده، عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تغیر لحن اخیر جرج بوش، رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران، گفت : احمدی نژاد در نشست مجمع عمومی و دانشگاه کلمبیا، بوش و دولت آمریکا را به چالش کشید و بوش در برابر این چالش گری ، سه رویکرد می توانست داشته باشد، اول اینکه سکوت اختیار می کرد، این موضع به معنای این بود که حرفی برای گفتن در برابر احمدی نژاد ندارد.
امین زاده ادامه داد: موضع دوم این بود که دست به تخریب احمدی نژاد بزنند، که این هم به دلیل توجه و استقبال افکار عمومی از سخنان رئیس جمهور ایران، معقول نبود، بدین ترتیب سومین راهی که بوش داشت، همین موضع انفعالی و ملایم بود تا بتواند اثر سخنان احمدی نژاد را خنثی کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت : در واقع می توان گفت، توپ فعلا در زمین آمریکایی ها است و آنها می خواهند با ملایمت و کمرنگ کردن لحن خود، توپ را از زمین خود خارج کنند، آنها به خوبی می دانند که موضوع هسته ای ایران، راه حل نظامی و جنگ و خشن ندارد.
امین زاده تصریح کرد : البته بعید است دولتمردان کاخ سفید این حقیقت را به بطور کامل فهمیده باشند، اما تغییر لحن مقامات آمریکایی می تواند نشانه ای از رشد عقلانیت در آنها نیز باشد.
نظر شما