پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ خرداد ۱۳۸۲، ۱۴:۴۹

وزير كشور:

همكاري هاي امنيتي كشور هاي منطقه زمينه حضور بيگانگان را از بين مي برد

عبدالواحد موسوي لاري وزير كشور گفت: همكاري هاي امنيتي كشورهاي منطقه، زمينه حضور بيگانگان را در منطقه از بين مي برد و با وجود اين همكاري ها بيگانگان توجيهي براي حضور خود در منطقه نخواهند داشت.

به گزارش خبرگزاري مهر وزير كشور پس از امضاي موافقتنامه امنيتي با وزير كشور كويت به خبرنگاران گفت: اين موافقتنامه تمام همكاري هاي امنيتي را در بر مي گيرد و با امضاي آن گام بسيار موثري در تحكيم روابط برداشته مي شود.
وزير كشوراعلام كرد در اين موافقتنامه امنيتي كه توسط كارشناسان دو وزارتخانه تنظيم شده قاچاق، ترددهاي غير مجاز، همكاري در زمينه حوادث غيرمترقبه، تبادل اطلاعات، پيشگيري و مبارزه با قاچاق انسان و مسائل غير امنيتي مثل مبارزه با پولشويي در نظر گرفته شده است .
موسوي لاري افزود: مشابه اين قرارداد را قبل از اين با عربستان، بحرين ، و يمن امضا كرديم و فكر مي كنم در آينده نزديك هم با بقيه كشورهاي منطقه موافقتنامه هايي در اين زمينه خواهيم داشت.
وي وجود اين همكاري ها را نشانگر آن دانست كه جمهوري اسلامي ايران امنيت كشورهاي منطقه را امنيت خود مي داند و به وسيله اين همكاري ها زمينه حضور بيگانگان را در منطقه از بين مي برد.
شيخ محمد الخالد الاحمد الصباح وزير كشور كويت نيز در اين جلسه گفت: تروريزم
از جمله موضوعاتي بود كه در دو روز گذشته به آن پرداختيم و ما معتقديم كه  تروريزم در كل منطقه منفور است. 
وزير كشور كويت افزود: جمهوري اسلامي ايران بارها و بارها تروريزم را محكوم كرده و به هيچ يك از اعضاي القاعده اجازه نمي دهد كه وارد ايران شوند يا از ايران عبور كنند كه اين به نفع همه كشورهاي منطقه است.

کد خبر 5649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha