پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷

معاون راهداری آذربایجان غربی خبر داد؛

لکه گیری و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه های آذربایجان غربی

لکه گیری و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه های آذربایجان غربی

ارومیه - معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از انجام نزدیک به ۴۵۰ کیلومتر پروژه لکه گیری و روکش آسفالت در ۸ ماهه گذشته خبر داد.

حبیب خوش فطرت در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای ایمن سازی محورهای مواصلاتی استان، از ابتدای سال جاری تاکنون نزدیک به ۴۵۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان شامل بزرگراه و راه اصلی، راه فرعی و راه روستایی لکه گیری و روکش شده است.

وی افزود: ۱۹۴.۱۳ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی، ۵۳.۸۶ کیلومتر راه فرعی، ۳۶.۹ کیلومتر راه روستایی و ۱۶۵ کیلومتر لکه گیری و روکش آسفالت نیز به صورت امانی از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه در استان انجام شده است.

خوش فطرت از پروژه‌های مهم لکه گیری و روکش آسفالت در راه‌های اصلی به اجرای ۲۲ کیلومتر آسفالت گرم در محور شاهین دژ - تکاب، اجرای ۱۹.۵۷ کیلومتر آسفالت گرم، ۱۳ کیلومتر لکه گیری و ۶ کیلومتر ماسه آسفالت در محور ارومیه - سرو، اجرای ۳.۸۵ کیلومتر آسفالت گرم در محور خوی - چالدران، اجرای ۱.۴ کیلومتر آسفالت گرم در محور نقده - محمدیار و اجرای بالغ بر ۱۳.۵ کیلومتر آسفالت گرم و ماسه آسفالت در محور ارومیه - سلماس (باند رفت فرودگاه - نوشین شهر) اشاره کرد.

وی از مهم‌ترین پروژه‌های لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای روستایی نیز به لکه گیری و روکش آسفالت محور روستایی کسیان در شهرستان ارومیه به طول یک کیلومتر، محور روستایی نوبار - رحیم خان - شهرکند در شهرستان بوکان به طول ۱۴ کیلومتر و بهسازی و روکش آسفالت محور روستایی بولاماج - بایرام کندی - دیزج هریک - فنایی به طول ۶ کیلومتر در شهرستان خوی اشاره کرد.

کد خبر 5649296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پیمان IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
      0 0
      سلام و خسته نباشید بنده از اهالی استان اذربایجان غربی میباشم خبر گفته شده صحت دارد و درست اما این مقدار اسفالت دردی دوا نمیکند و شاهد هستیم بسیاری از محور های مواصلاتی و راه های روستا ها افتضاح باقی مانده و نبود بازرس و مسول دلسوز باعث شده ب همین منوال باقی مانده و موجب نارضایتی و ناراحتی اهالی ش
    • پیمان IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
      0 0
      سلام و خسته نباشید بنده از اهالی استان اذربایجان غربی میباشم خبر گفته شده صحت دارد و درست اما این مقدار اسفالت دردی دوا نمیکند و شاهد هستیم بسیاری از محور های مواصلاتی و راه های روستا ها افتضاح باقی مانده و نبود بازرس و مسول دلسوز باعث شده ب همین منوال باقی مانده و موجب نارضایتی و ناراحتی اهالی ش