به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دینا رحماواتی از نابینایان مسلمان که از قرآن به خط بریل استفاده می کند گفت: اکنون می توانم تمام قرآن را بخوانم.
رعدالطول مکافین بنیاد مستقردر جاکارتا، اندونزی که مدرسه ای برای نابینایان دارد تنها مقری در اندونزی تلقی می شود که قرآن را به خط بریل منتشر کرده است. تا بینایان درپرجمعیت ترین کشور اسلامی درک عمیق تر و شخصی تری از دین خود داشته باشند.
دینا گفت: می خواهم قرائت خود را تصحیح کنم.
دانش آموزان این بنیاد که با مسرت قرآن را قرائت می کنند به نوبت در کلاس آیات قرآنی را روخوانی می کنند. کلاسهای قرائت قرآن در طول ماه مبارک رمضان زمان تقوا و پرهیزگاری مسلمانان طرفداران بیشتری می یابد.
خط بریل در سال 1821 توسط لوئیس بریل فرانسوی اختراع شد تا نابینایان بتوانند بخوانند و بنویسند. در خط بریل شش نقطه در دو ستون موازی روی سه خط افقی بیانگر 63 حرف ، عدد و علامت است.
نظر شما