سیروس رضایتی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت افزود: این شاخص در سطح کشور به ازای هر نفر5/13 مرسوله پستی است از این رو گیلان یکی از استان های برتر در سطح کشور است.
وی همچنین با اشاره به مرسوله های جابجا شده استان در سال 85، یادآورشد: در سال گذشته، 38 میلیون مرسوله در گیلان جابجا شده است.
رضایتی اظهار دراشت: در نیمه نخست سال جاری حدود 20 میلیون مرسوله جابجا شده که تا پایان سال این رقم به 40 میلیون مرسوله خواهد رسید.
وی انوع خدمات پستی را 100 نوع عنوان و خاطرنشان کرد: این خدمات در قالب دو بخش مستقیم و غیر مستقیم انجام می شود.
رضایتی توسعه دفاتر پستی از سوی دولت را منتفی دانست و عنوان کرد: فعال کردن واحدهای پستی از سوی بخش خصوصی با نظارت پست یکی از سیاست های دولت است.
وی ادامه داد: هم اکنون 270 واحد پستی در سطح استان فعال هستند.
مدیرکل پست گیلان، خرید اینترنتی در قالب شبکه پستی را یک مزیت اساسی در جامعه عنوان کرد و بیان داشت:ماهانه به طور متوسط یک هزار متقاضی از سایر استان ها ازگیلان خرید می کنند و به همین میزان گیلانی ها از استان های دیگر خرید دارند.
نظر شما