۹ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴

مسئول سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور:

شناسایی ۶۰ هزار مانع تولید درکشور/۱۰۰۰ کارخانه راکد فعال می شود

 شناسایی ۶۰ هزار مانع تولید درکشور/۱۰۰۰ کارخانه راکد فعال می شود

نکا- مسئول سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور با اشاره کشف ۶۰ هزار مانع تولیدی در کشور گفت: برای حل این مشکلات ۶ گروه و چهار کارگروه راه اندازی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی توشه در همایش هفته پژوهش که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا برگزار شد، استفاده از ظرفیت نخبگانی و استادان در بخش تولید را راهگشای مشکلات موجود خواند و اظهار کرد: در اتفاقی نادر در روزهای اخیر دانش‌آموزان سمپاد وارد عرصه لیزر و اپتیک شدند و بیش از ۵۰۰ ایده و طرح جالب و هدفمند در حوزه‌های مختلف اعم از کشاورزی، صنعتی، تولیدی و … در همایش سازمان انرژی اتمی ارائه دادند که قرار است از این ایده‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: هر وقت علم در خدمت تولید قرار گرفت موفق شد مشکلات سنگین را حل کند، در بررسی و ارزیابی‌های حضوری انجام شده توسط گروه‌های جهادی بسیج مهندسین صنعتی، از ۱۳ هزار واحد تولیدی سراسر کشور، نزدیک به ۶۰ هزار مانع تولیدی کشف شد که برای حل این مشکل دسته‌بندی ۵۶ گروه و چهار کارگروه انجام شد.

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور مهم‌ترین مشکل در بحث صادرات را مدیریت بازرگانی دانست و بیان کرد: پیوند بین شبکه تولید و توزیع در اقتصاد صنعتی کشور بسیار لازم و حائز اهمیت است، چراکه همه تلاش انجام شده در حوزه تولید در صورتی موفق خواهد بود که به خروجی اقتصادی برای کشور منجر شود و بتواند بستر مناسبی برای بازی آنها فراهم کند.

توشه طرح استفاده شده در شناخت مشکلات و زیرساخت‌های کارخانه‌ها و صنایع کشور که همان تشکیل گروه‌های جهادی عمل‌گرا است را طرحی نو، بومی و اسلامی قلمداد کرد و ادامه داد: در هیچ جای دنیا چنین طرحی پیدا نمی‌شود که افرادی دارای تخصص و تعهد و با هزینه شخصی در قالب گروه‌های جهادی در کنار صاحبان کارخانه‌ها صنایع قرار گیرند و بدون چشم داشت و حتی با هزینه شخصی برای احصای موانع تولید اقدام و آن را مورد مطالعه قرار دهند و در راستای رفع آن موانع بر اساس عمل و اجرا اقدام کنند.

وی مدل‌های جهادی دیروز را با امروز متفاوت دانست و توضیح داد: تا دیروز در عرصه جنگ سخت و جهاد سخت بودیم و مشکلات کشور را شناسایی و حل می‌کردیم؛ اما امروز مدل جهادی فرق کرده و مدل‌های متفاوتی، مانند جهاد سازندگی، جهاد علمی و … در کشور رایج شده است، بر اساس توافقات صورت گرفته با معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شد که با همکاری سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور تا پایان سال جاری، هزار واحد تولیدی نیمه فعال و غیرفعال راه‌اندازی شود.

کد خبر 5668566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۹
      0 0
      بهبود شاخص فضای کسب و کار و حذف موانع تولید از خروج سرمایه از کشور و فشار بر بازار ارز و نوسانات ارزی می کاهد همچنین با احیای واحدهای تولیدی راکد و تقویت تولید و عرضه تورم مهار خواهد شد البته دیگر عوامل تورم زا داخلی مثل کسری بودجه و نازنازی بانکی باید همزمان رفع شود و سیستم توزیع کالا مدرن شود
    • IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۲
      0 0
      سلام،تولیدات کارخانه ها وکارخانه ها، به روزرسانی شوند تا هزینه ی احیای انها،بی فایده نباشد