پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷

مدیرکل راهداری اردبیل مطرح کرد؛

تداوم بارش برف در محورهای مواصلاتی اردبیل

تداوم بارش برف در محورهای مواصلاتی اردبیل

اردبیل- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: بارش برف در محورهای مواصلاتی اردبیل همچنان ادامه دارد.

کلیم‌الله وثوقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: هم اکنون در تمامی محورهای مواصلاتی اردبیل از جمله در محورهای نمین-آستارا, گرمی-بیله سوار, بیله سوار-پارس آباد, مشگین شهر-پارس آباد و خلخال -اسالم شاهد بارش برف و کولاک هستیم و تردد بدون زنجیرچرخ مقدور نیست.

وی افزود: انجام عملیات راهداری زمستانی در فصول سرما و بارش از وظایف و مأموریت‌های مهم راهداران در محورهای مواصلاتی است که در همین راستا ۴۰۰ راهدار در قالب ۷۵ اکیپ راهداری در پایگاه‌های جاده‌ای استان مستقر شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با بیان اینکه راه‌های اصلی و فرعی اردبیل باز بوده و تردد در این محورها برقرار است، افزود: در پی بارش برف سنگین و وجود کولاک شدید در چند روز اخیر راه ارتباطی حدود ۴۵۰ روستا در نقاط مختلف استان مسدود شده بود.

وثوقی بیان کرد: مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند اما در صورت ضرورت با رعایت سرعت مطمئنه از تجهیز خودروهای خود به تجهیزات ایمنی و زمستانی از جمله زنجیرچرخ اطمینان داشته باشند، چرا که در صورت نداشتن زنجیر چرخ پلیس راه از رفت و آمد آن‌ها جلوگیری خواهد کرد.

وی افزود: از همشهریان تقاضا داریم قبل از سفر با سامانه ۱۴۱ و یا با شماره تلفن ۳۳۷۴۵۹۰۲ مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تماس گرفته و از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

کد خبر 5679440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha