پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۲

الهام علی اف:

پل پلدشت - شاه تختی نماد وحدت ایران و جمهوری نخجوان است

پل پلدشت - شاه تختی نماد وحدت ایران و جمهوری نخجوان است

رئیس جمهوری خودمختار نخجوان، افتتاح پل پلدشت - شاه تختی را نماد وحدت و همدلی بین دو ملت ایران و جمهوری خودمختار نخجوان خواند.

به گزارش خبرنگار مهر در پلدشت، الهام علی اف در حاشیه افتتاح پل مرزی پلدشت - شاه تختی در جمع خبرنگاران با بیان این که امنیت به صورت کامل در کشور ایران برقرار است افزود: ما با کشور ایران در تمامی زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روابط عمیقی داریم و هیچ کشور بیگانه ای نمی تواند در این رابطه خللی ایجاد کند.

وی با اشاره به طرح گاز رسانی از ایران به جمهوری خودمختار نخجوان از طریق رودخانه سد ارس با حضور رئیس جمهور کشورمان طی ماه های اخیر، اظهار داشت: امروز بهره برداری از این پل زمینه ساز تحکیم روابط دوستی بین دو کشور بوده و رفاه عمومی و اجتماعی برای ملت دو طرف را به همراه دارد.

علی اف در ادامه خواستار گسترش پیش از پیش روابط بین دو طرف شد.

در ادامه این مراسم معاون اول رئیس جمهور کشورمان نیز اظهار داشت: پل پلدشت - شاه تختی نه تنها یک پل ارتباطی برای تقویت و گزارش  روابط تجاری و تسهیل  صادرات و واردات کالا توسط تجار و بازرگانان دو طرف بوده بلکه نماد وحدت و همدلی دو ملت است.

داوودی ادامه داد: با بهره برداری از این پل در آینده شاهد وفاق و همدلی و ثروت برای ملت دو طرف خواهیم بود.

معاون اول رئیس جمهور روابط بین دو کشور ایران و جمهوری نخجوان را عمیق خواند و افزود: ما با جمهوری خودمختار نخجوان دارای روابط و منافع مشترک سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زیادی هستیم و افتتاح این پل در آینده این روابط را تقویت خواهد کرد.

امروز با حضور مقامات بلند پایه دو کشور ایران و نخجوان پل پلدشت - شاه تختی به بهره برداری رسید.

این پل به طول 164 متر با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال طی دو سال آتی احداث شده است.

جاده دسترسی به این پل از خاک ایران یک هزار و 237 متر و از خاک نخجوان 300 متر است.

تا ساعاتی دیگر مقامات بلند پایه دو کشور طی نشستی به گفت و گو می پردازند.

کد خبر 569945

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha