پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۸:۵۰

هیئتی از راهبان عالیرتبه بودایی سریلانکا با نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کردند

هیئتی از راهبان عالیرتبه بودایی از کشور سریلانکا با حضور در مجلس شورای اسلامی با حجت الاسلام ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدارکه بعداز ظهر امروز برگزار شد ، ابوترابی ضمن ابراز خرسندی از حضور هیئت عالیرتبه راهبان آئین بودایی از کشور سریلانکا، احترام به انسان، خدمت به مردم و تلاش برای فراهم کردن سعادت دنیا و آخرت انسانها را از آموزه های مشترک میان تمامی ادیان دانست.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ساده زیستی، اطاعت از فرامین الهی و خدمت به بندگان خدا را از مهمترین شاخصه های رهبران بزرگ دینی در جهان دانست و از رهبر فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان یکی از مصادیق بارز این رهبران یاد کرد.

ابوترابی در ادامه رهایی از تعلقات و قید و بندهای مادی و بی اعتنایی به زخارف دنیوی را از دلائل احترام به بودا ذکر کرد.

وی همچنین شکل گیری مجمع پارلمانی آسیا و عضویت سریلانکا در این مجمع را زمینه مناسبی برای توسعه و گسترش مناسبات فی مابین دو کشور در ابعاد مختلف خواند.

در ادامه این دیدار رئیس هیئت عالیرتبه بودایی با قدردانی از میهمان نوازی جمهوری اسلامی ایران ، ساده زیستی را یکی از ارزشها و فلسفه های مشترک میان رهبران دو کشور خواند و با اشاره به علاقه مندی دولت و ملت سریلانکا به توسعه مناسبات با ایران خواستار برقراری روابطی نزدیک میان پارلمانهای دو کشور شد.

رئیس هیئت رهبران بودایی سریلانکا مشکل اساسی اداره کنندگان دنیای امروز را حرص و آز  دانست.

وی  گسترش ارتباط با کشورهای خاورمیانه به ویژه جمهوری اسلامی ایران را یکی از سیاست های رهبران بودایی در سریلانکا دانست و تصریح کرد: ما مصمم هستیم از آموزه های دینی در سیاست و اقتصاد بهره گرفته و از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران استفاده کنیم.

 

 

کد خبر 570308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha