پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۰

سرپرست ستاد آب و محیط زیست معاونت علمی:

فناوری‌های نوین جایگاه ویژه‌ای در تامین نیازهای اصلی مردم دارند

فناوری‌های نوین جایگاه ویژه‌ای در تامین نیازهای اصلی مردم دارند

سرپرست ستاد آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: فناوری‌های نوین جایگاه ویژه‌ای در تامین نیازهای اصلی مردم دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، محمد همت سرپرست ستاد آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دیدار با یاسر جبرئیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام از نقش و تاثیر توانمندی کشور در صنعت آب و فاضلاب در قدرت و اقتدار ملی سخن گفت.

وی افزود: وضعیت و جایگاه فعلی کشور در زمینه دانش و فناوری آب و فاضلاب با پیش از انقلاب؛ جهش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی افزود: این توفیقات و پیشرفت‌ها از تلاش و از جان گذشتگی شهدا و مجاهدت دانشمندان و صنعتگران کشور منتج شده و دنیا را متحبر کرده است.

همت، ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های آتی ستاد در حوزه توسعه فناوری‌های آب، اقلیم و محیط زیست، بیان کرد: باید با اتکا و باور به توانمندی‌های داخلی؛ زمینه رشد و شکوفایی کشور را فراهم کنیم. اعتقاد دارم که رفع موانع موجود توسط مسئولان در کنار تلاش و مجاهدت جوانان و نخبگان، کشور را به قله‌های علم و فناوری جهان می‌رساند.

جبرئیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام نیز در این دیدار ضمن ابراز امیدواری از افزایش شتاب حرکت کشور در علم و فناوری، بر جایگاه خاص و راهبردی دانش و فناوری آب در حکمرانی و اقتدار ایران تاکید کرد.

وی عنوان کرد: تامین نیازهای اساسی و پایه‌ای مردم جزء وظایف اصلی حاکمیت بوده و فناوری‌های نوین جایگاه ویژه‌ای در این زمینه دارد.

در این دیدار دو طرف بر ضرورت توجه به اصول حکمرانی اسلامی به ویژه، مشارکت مردم. شفافیت و پاسخگویی تاکید کردند.

کد خبر 5710583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha