پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مهر ۱۳۸۶، ۱۴:۴۹

جانشین فرمانده ناجا:

تعداد نیروهای انتظامی در مرزها افزایش یافته است

تعداد نیروهای انتظامی در مرزها افزایش یافته است

سردار حسین ذوالفقاری از افزایش شمار نیروهای انتظامی در مرزهای کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، جانشین فرمانده انتظامی کشور ظهر امروز در حاشیه افتتاح مرکز پلیس آگاهی استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: حفاظت مرزها نسبت به سال گذشته تشدید شده و تعداد نیروهای انتظامی در این نقاط به شدت افزایش یافته است.

وی افزود: روش های متعددی برای ارتقا امنیت در مرزها بکار گرفته می شود که از جمله آنها ایجاد نقاط مرزی، پاسگاه و استقرار نیروهای امنیتی است.

ذوالفقاری ادامه داد: هم اکنون در اغلب مرزها نیروهای زیادی مستقر هستند و در یکی دو مرز دیگر نیز به زودی شمار نیروها افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: اعتبارات تامین امنیت و نگهداری مرزها به وزارت کشور واگذار شده است و در استان های مرزی اعتبارات خوبی در اختیار استانداران قرار گرفته است.

ذوالفقاری یادآور شد: بر اساس طرح جامع مرزها با هماهنگی وزرات کشور اقدامات خوبی در دست اجراست که نتایج ملموس آن در سال آینده آشکار خواهد شد.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در زمینه پلیس اقتصادی عنوان کرد: تلاش برای آغاز فعالیت این پلیس جز سیاست های ناجاست و در صورت تصویب پلیس اقتصادی آغاز بکار خواهد کرد.

جانشین فرمانده ناجا همچنین از تشدید نظارت بر پیست های اسکی و اجرا طرح ویژه زمستان خبر داد و تاکید کرد: با رعایت قوانین و قداست افراد متناسب با فصل طرح ارتقا امنیت اجتماعی ادامه می یابد.

کد خبر 572787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha