به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد امیری صبح سه شنبه در نشستی با اشاره به اینکه آسیبهای ناشی از آتشافروزی با مواد محترقه و منفجره در چهارشنبه آخر سال، تهدیدی جدی برای سلامت همه افراد بهخصوص کودکان و نوجوانان است، اظهار کرد: ۱۲ پایگاه اورژانس در تربت حیدریه، ۵ پایگاه اورژانس در مه ولات و ۴ پایگاه اورژانس در زاوه در آمادهباش کامل هستند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با هشدار نسبت به مراقبت از فرزندان در چهارشنبه آخر سال، اظهار کرد: هرگونه بیتوجهی به نکات ایمنی و سهلانگاری در این شب میتواند زیانهای جانی و مالی سنگین و غیرقابل جبرانی را در پی داشته باشد.
وی تصریح کرد: از والدین گرامی تقاضا داریم به دلیل ناآگاهی بسیاری از نوجوانان و جوانان از مخاطرات مواد محترقه و منفجره، آموزشها و نکات لازم در مورد خطرهای استفاده از این مواد را به فرزندان خود یادآور شوند.
امیری از جوانان خواست، جان و سلامت خود و دیگران را جهت شادی لحظهای به مخاطره نیندازند.
نظر شما