پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۳۰

مدیرکل میراث فرهنگی گلستان:

۲.۵ میلیون نفر از جاذبه های گردشگری گلستان بازدید کردند

۲.۵ میلیون نفر از جاذبه های گردشگری گلستان بازدید کردند

گرگان- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان از ثبت دو میلیون و ۵۰۰ هزار و ۵۶۴ بازدید از جاذبه های گردشگری استان از ابتدای طرح نوروزی تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ساوری بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: از ۱۶ اسفندماه سال گذشته تاکنون (پنجم فروردین)، دو میلیون و ۵۱۱ هزار و ۵۶۴ بازدید از جاذبه های گردشگری استان به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: این رقم مجموع بازدید از جاذبه های تاریخی، تفریحی، مراکز صنایع دستی، موزه ها، جاذبه های طبیعی، دست ساز و مذهبی بوده است.

وی اضافه کرد: بیش ترین بازدید انجام شده طی این ایام، جاذبه های طبیعی به تعداد یک میلیون و ۸۱۸ هزار و ۲۵۶ بازدید بوده است.

ساوری ادامه داد: همچنین طی این مدت، ۱۳۸ هزار و ۵۷۵ نفر اقامت در اقامتگاه های این استان به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: این آمار مربوط به مجموع اقامت کننده در هتل، اقامتگاه سنتی، مجتمع های گردشگری، مهمانپذیر، هتل آپارتمان، اقامتگاه بومگردی، هتل بیمارستان، بوتیک سنتی، متل، خانه مسافر و اقامتگاه های موقت بوده است.

وی بیان کرد: از این عدد اقامت، اقامتگاه های بومگردی استان با اقامت ۲۵ هزار و ۳۹ نفر بالاترین رقم اقامت را با درصد ۱۸.۰۷ به خود اختصاص داده اند.

ساوری با بیان اینکه استان در یک شب مجموعاً بیش از ۱۳۲ هزار ظرفیت اقامت دارد، گفت: همچنین در راستای ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران و رفع نواقص احتمالی تاکنون هزار و ۱۴۱ بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری استان انجام شده است.

کد خبر 5740331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha