حمیدرضا حاجی بابایی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، از وصول دو طرح دو فوریتی به هئیت رئیسه مجلس خبر داد.
وی گفت: طرح دو فوریتی "الزام دولت به هزینه کرد اعتبار مربوط به بند (و) تبصره بودجه سال 86 برای گاز رسانی به روستاها " در جلسه علنی فردا مطرح خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه در بودجه سال 86 مصوب شده مبلغ 20 ریال به قیمت فروش گاز افزایش یابد و این افزایش انجام شده و اعتبار آن در شرکت ملی گاز وجود دارد، درصورت نهایی شدن این طرح دوفوریتی دولت موظف می شود اعتبارات ناشی از این افزایش را که در جز 2 بند( ج ) تبصره 11 بودجه 86 پیش بینی شده به عنوان منابع سرمایه ای در طرح های گاز رسانی به روستاها هزینه نماید.
وی همچنین گفت: طرح دو فوریتی "حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها" که توسط شورای عالی استانها به مجلس تقدیم شده ، در صحن علنی فردا مطرح خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: با توجه به اصل 102 قانون اساسی، شورای عالی استانها میتوانند طرحهای خود را به مجلس ارائه دهند، بنابراین با توجه به اهمیت و حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها این طرح به مجلس ارائه شده است.
وی یادآور شد: با تصویب این طرح دو فوریتی بازنگری در قانون فضای سبز صورت خواهد گرفت، این طرح به منظور تشویق شهروندان در نگهداری و توسعه فضای سبز و پیشگیری از تخریب و نابودی باغ ها، بوستانها و زمینهای مشجر است.
نماینده همدان گفت: رفع ابهامات موجود در قوانین مربوط به فضای سبز شهری، جلوگیری از قطع بی رویه درختان در فضای سبز شهرها و گسترش فضای سبز در محدوده حریم قانونی شهرها هدف این طرح است.
حاجی بابایی همچنین در مورد نامه معرفی 2 وزیر از سوی دولت نیز گفت: با توجه به اینکه مهلت معرفی وزرای پیشنهادی نفت و صنایع تا روز چهارشنبه 9 آبان ماه پایان می یابد، تا کنون این نامه به هئیت رئیسه ارائه نشده است.
نظر شما