پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۰۹

مسئول بسیج سازندگی کرمانشاه:

بسیج سازندگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برمی‌دارد

بسیج سازندگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برمی‌دارد

کرمانشاه- مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: بسیج سازندگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برمی‌دارد.

سرهنگ امیر حمزه خزایی در گفتگو با خبرنگار مهر به مناسبت گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی، اظهار کرد: ۱۷ اردیبهشت سالروز تشکیل بسیج سازندگی یادآور تصمیمی شجاعانه و راهبردی توسط رهبر معظم انقلاب است.

وی افزود: بسیج سازندگی نماد حرکت جهادی است که امروز به درخت تنومندی تبدیل شده است و با بهره گیری از گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلف در خدمت رسانی به مردم می‌درخشد.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان کرد: این نهاد توانسته با تفکر جهادی محرومیت را از چهره مناطق کم برخوردار پاک کند و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارد.

خزایی با اشاره به نقش آفرینی جوانان در گروه‌های جهادی، خاطر نشان کرد: جوانان انقلابی و پای کار به انگیزه خدمت رسانی به مردم به میدان محرومیت زدایی آمده و کارنامه درخشانی را توسط گروه‌های جهادی به ثبت رسانده‌اند.

وی با قدردانی از تلاش تمامی جهادگران بسیجی، گفت: امیدوارم این جهادگران با حضور خود بر جذابیت طرح‌ها و برنامه‌ها افزوده و راه رسیدن به توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور را هموار کنند.

کد خبر 5775163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha