پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵

رئیس گروه پیش بینی هواشناسی آذربایجان‌شرقی:

بارش‌های رگباری در راه آذربایجان‌شرقی است

 بارش‌های رگباری در راه آذربایجان‌شرقی است

تبریز- رئیس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از عصر امروز، رگبار باران و در نواحی مستعد بارش تگرگ، استان را فرا می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امیدفر، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این سامانه تا روز سه شنبه به فعالیت خود ادامه می‌دهد، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی و شرایط فصلی و محلی موجب افزایش ابر، وزش باد گاهی تا شدید و غرش آذرخش می‌شود.

وی با بیان اینکه این وضعیت تمام نواحی استان را دربر می‌گیرد، اظهار کرد: با تشدید بارش‌های رگباری، آبگرفتگی معابر، برخورد آذرخش و طغیان رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها دور از انتظار نیست.

رئیس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه وزش باد و تندبادهای لحظه‌ای موجب خیزش گرد و خاک می‌شود، گفت: احتمال سقوط و یا پرتاب اجسام سبک، سقوط تابلوهای تبلیغاتی و خسارت به سازه‌های سبک وجود دارد، بنابراین محکم کردن سازه‌های سبک و احتیاط در عبور از کنار ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهنسال و فرسوده ضروری است.

امیدفر، ادامه داد: در نواحی مستعد با توجه به بارش تگرگ، احتمال بروز خسارت به باغات وجود دارد بنابراین کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی توجه کنند.

وی خواستار لغو سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها و پرهیز از صعود به مناطق مرتفع و کوهستانی و انجام فعالیت‌های کوهنوردی و انجام اقدامات پیشگیرانه در مورد مهار آبگرفتگی معابر شد.

کد خبر 5806085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی IR ۰۶:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
      0 0
      کشاورزان در مورد بارش تگرگ به کدوم توصیه کارشناسان توجه کنن مثلا