به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، رایس گفت که اقدامات اخیر پرویز مشرف در اعلام وضعیت فوق العاده در پاکستان احتمالاً سبب نخواهد شد تا ایالات متحده به کمک های خود به این کشور برای مبارزه با تروریسم ادامه ندهد.
رایس که در رام الله فلسطین در خصوص اوضاع پاکستان گفتگو می کرد از پرویز مشرف خواست قانون اساسی را احیا کند.
وی گفت: می خواهم اوضاع خیلی شفاف باشد و بر این باورم که بهترین راه برای پاکستان بازگشت سریع به یک راه قانونی و برگزاری انتخابات است.
وی همچنین از مشرف خواست تا به وعده خود مبنی بر کنار گذاشتن یونیفورم نظامی عمل کند.
در رویدادی دیگر در همین رابطه "جان هاوارد" نخست وزیر استرالیا نیز اعلام کرد که کانبرا از تصمیم مشرف برای اعلام وضعیت فوق العاده در پاکستان حمایت نمی کند.
هاوارد در گفتگویی تلفنی با مشرف که روز گذشته انجام شد از وی خواست تا دموکراسی و حاکمیت قانون را به پاکستان بازگرداند.
وی گفت که از اقدامات رئیس جمهوری پاکستان در مبارزه با تروریسم حمایت می کند اما اقدامات خارج ازچارچوب قانون اساسی را نمی پذیرد.
الکساندر داونر وزیر امور خارجه استرالیا نیز ضمن ابراز نگرانی از اقدامات مشرف گفت که چنین کاری نظامیان استرالیا را که در مرز این کشور با افغانستان حضور دارند به خطر می اندازد.
داونر گفت که کشورش از سفارت پاکستان در کانبرا خواسته است تا مراتب نگرانی این کشور را از اوضاع پاکستان به اطلاع مقامات اسلام آباد برساند.
داونر همچنین تاکید کرد که کانبرا به کمک های خود به پاکستان برای مبارزه با تروریسم و القاعده ادامه خواهد داد.
نظر شما