۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۷

مهر گزارش می‌دهد؛

در نخستین روز از نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن چه گذشت؟

در نخستین روز از نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن چه گذشت؟

نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم با محوریت مردمی‌شدن فعالیت‌های قرآنی ویژه مدیران و کارشناسان قرآنی سراسر کشور به مدت سه روز در مجتمع یاوران حضرت مهدی در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین روز از نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم با محوریت مردمی‌شدن فعالیت‌های قرآنی ویژه مدیران و کارشناسان قرآنی سراسر کشور، در مجتمع یاوران مهدی قم برپا شد.

در ابتدای این نشست تلاوت آیاتی از قاسم مقدمی قاری بین المللی همراه با ترجمه و تدبر آیات توسط حجت‌الاسلام ابراهیمی، قرائت شد و مدیران و چهره‌های مطرح قرآنی کشور در این همایش حضور پیدا کردند.

سپس حجت الاسلام تقی زاده رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، ضمن برشمردن فعالیت‌های این نشست گفت: محورهای مختلفی در این نشست تدارک دیده است که گفتگوهای راهبردی با حضور شخصیت‌های برجسته از مهمترین آنها خواهد بود. این گفتگو ها که چند وقتی در سازمان دارالقرآن رقم خورده که سند توسعه هفتم در این گفتگو ها دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: قسمتی از جلسات به برنامه‌های ویژه ای که در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان دارالقرآن قرار است دنبال شود.

حجت الاسلام تقی زاده با اشاره به موضوع آموزش ضمن خدمت در نشست آموزشی «مردمی سازی فعالیت‌های قرآنی کشور» گفت: در دو محور این آموزش ضمن خدمت بررسی می‌شود. در موضوع نخست مباحث مهارتی و مدیریتی که مدیران و کارشناسان نیاز دارند و باید فرآیند توانمند سازی مدیریتی برقرار شود. محور دوم آموزش ضمن خدمت مباحث تدبر در قرآن به عنوان مباحثی است که به صورت جدی تر در سازمان دارالقرآن دنبال خواهد شد، تا مدیران با آن آشنا شوند.

رئیس سازمان دارالقرآن ادامه داد: محور سوم گفتگو ها در خصوص مردمی سازی فضای قرآنی است. در پایش هایی که انجام شد در خصوص ظرفیت فعالان قرآنی و مؤسسات داشته تا بهتر و بیشتر از ظرفیت‌های فضای قرآنی استفاده کنیم. محور چهارم استفاده از فضای معنوی و حضور در شهر قم و برپایی محفل انس با قرآن و گفتگوهایی است که انجام خواهد شد. حضور مدیران در مسجد جامعه پرداز و بهره مندی از فضای تفریحی و ورزشی از جمله برنامه‌های دیگر خواهد بود.

در نخستین روز از نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن چه گذشت؟

اراده‌های جمعی حاصل از ایمان است که می‌تواند اتفاق بزرگی را رقم بزند

در ادامه حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در این نشست گفت: هر دستگاهی و هر جمعی باید سیاست‌ها را مرور کنند، ولی هنگامی این نشست متفاوت و مؤثرتر می‌شود که به اراده‌هایی که به هم پیوند خورده برای تحول در سطح استضائه‌ی ما و جامعه‌ی ما از قرآن منجر شود. باید در خصوص اشکالات و موانعی حرف زد و چاره اندیشی کرد اما آنچه که راه‌های دشوار را پیمودنی می‌کند اراده‌های مستحکم است. در حرکت جمعی و در دل جوامع، اراده‌های جمعی حاصل از ایمان است که می‌تواند اتفاق بزرگی را رقم بزند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: سوال این است که باور و اعتقاد بالای مردم به قرآن چطور ظهور و بروز در جامعه پیدا کند؟ طبعاً رأس‌المال همان اشتیاق مردم به قرآن است، مثلاً اگر برنامه محفل توفیقی داشت به این دلیل بود که بر روی بستری از عطش و شوق جامعه به قرآن بنا شد، اگر جامعه‌ای اشتیاقی به قرآن نداشته باشد حتی برنامه‌ای بهتر نیز باعث جذب مردم نمی‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: «جهاد تبیین» ضرورت امروز جامعه است و خادمان قرآن برای حل این مساله اقدام خواهند کرد. در این کمتر از دو سال رهبری بارها و بارها به جهاد تبیین کرده‌اند و این مسئولیت جدید جمع قرآنی‌ها است.

وی ادامه داد: باید ببینیم که چطور به توانایی و دارایی خود وسعت بخشیم اما فارغ از برنامه ریزی و منابع و موانع باید با ژرف‌کاوی دقت بفهمیم مساله و اولویت امروز این نهضت و جامعه و مردم چیست و ما از منظر قرآن در کجا می‌توانیم گره‌ای باز کنیم و سپس به سمت نحوه مدیریت و پیش‌بردِ این مساله پیش برویم. حق و حقیقت باید مثل روز روشن شود و تبیین به همین معنا است. نکته‌ی دیگر این‌که شمول و گستره‌ی این تبیین، همه‌ی جامعه است، یعنی حقایق برای همه و صد درصد جامعه باید روشن شود و این کار و مسئولیت سنگینی محسوب می‌شود.

در نخستین روز از نشست آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن چه گذشت؟

بعد از این مراسم کارگاه شناخت الگوهای رفتاری افراد به‌منظور اثربخشی بیشتر فعالیت‌های قرآنی با تدریس اکبر عیدی عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی و فعال حوزه مدیریت منابع انسانی در کشور برگزار شد. وی با برشمردن ویژگی‌های این نشست گفت: این کارگاه به جهت شناخت الگوهای رفتاری افراد به منظور افزایش سطح اثر بخشی فعالیت‌های قرآنی برپا ش که به واسطه این هدف تلاش می‌کنیم که با رفتارهای افراد در غالب شخصیت‌های مختلف آشنا شویم و طیف ویژگی‌های آنان را بررسی کنیم و بر اساس شناخت به این موضوع پاسخ بدهیم که با هر فرد در ابعاد مختلف رفتاری ارتباط گرفت تا در حوزه تعاملات دنبال کنیم. حوزه رفتار با حوزه روانشناختی مرتبط است.

این فعال حوزه مدیریت منابع انسانی افزود: این کارگاه لازم است که در حوزه‌های قرآنی می‌خواهیم تعاملات مؤثری برقرار کنیم تا مفاهیم قرآنی خود را خلق کنیم پایه این امر چنین چیزی محسوب می‌شود. از تکنیک تحلیل رفتار دیسک استفاده کردیم و در سطح دنیا یک متد رفتار شناسی محسوب می‌شود که می‌تواند برای کسانی که غیر حوزه‌های تخصصی روانشناسی هستند خط فکری جدیدی به افراد برای استفاده بهتر از تعاملات خواهد بود.

گفتنی است، در روزهای آتی این نشست، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام عابدینی، حجت الاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی، انجم شعاع رئیس اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور، مهدی قره شیخلو پیشکسوت جامعه قرآنی، خواجه پیری عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی حضور پیدا خواهند کرد.

کد خبر 5815528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha