پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۲۵

سرپرست اداره ورزش و جوانان اردستان:

بهسازی استخر شنای اردستان آغاز شد

بهسازی استخر شنای اردستان آغاز شد

اردستان-سرپرست اداره ورزش و جوانان اردستان گفت: خوشبختانه اکنون با پیگیری های مسئولان مربوطه اعتبارات استخر اردستان جذب شد و مرحله بازسازی آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روحانی ظهر یک‌شنبه در حاشیه آغاز بازسازی استخر اردستان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در خصوص استخر شنای اردستان امروز پیمانکار استخر مستقر و مراحل بازسازی و بهسازی استخر آغاز شده و اعتبار در نظر گرفته شده در قرارداد حدود یک و نیم میلیارد تومان است و به نظر می‌رسد که این مقدار کافی نباشد که در این راستا مسئولان مربوطه قول مساعد جذب اعتبار داده‌اند.

وی افزود: از سال ۹۷ طبق بازدیدی که از استان انجام شد تعطیل شد و در سال ۹۸ اعتبارات خوبی ابلاغ شد ولی متأسفانه از سال ۹۸ به بعد با توجه به شرایطی که در کرونا ایجاد شد و درآمد وزارت ورزش و دولت به شدت افت کرد و اعتبار ناچیز تعلق گرفت.

سرپرست اداره ورزش و جوانان اردستان خاطرنشان کرد: خوشبختانه اکنون با پیگیری‌های مسئولان شهرستان اعتبارات مربوطه جذب شد و مرحله بازسازی آغاز شده است ولی برای اتمام بازسازی پروژه و راه اندازی مجدد استخر که یک خبر خوش برای همشهریان است، نمی‌توان زمان دقیقی را اعلام کرد.

روحانی تصریح کرد: اگر روند تخصیص اعتبارات قطع نشود و کار پیش رود، امیدواریم طی ۴ ماه آینده استخر اردستان مجدد بازگشایی شود و همچنین تغییراتی نیز در نقشه استخر داده شد و قسمت طبقه دوم اداری این مجموعه که بلااستفاده بود به یک سالن تخصصی تبدیل خواهد شد.

وی بیان کرد: بحث تعمیرات سالن ورزشی انقلاب مهاباد که قبلاً نیز در این مورد قول داده شد حدود ۸۰۰ متر کف‌پوش سالن توسط خیر خریداری شده و با پیگیری‌های مسئولان شهرستان و اداره کل، طبق دستورالعمل‌های فنی مهندسی اماکن ورزشی استان، با متد جدید و به روز تعمیرات این سالن آغاز شده است.

سرپرست اداره ورزش و جوانان اردستان یادآور شد: در ارتباط با سالن انقلاب مهاباد، از طریق اداره کل و دفتر فنی مهندسی استان به پیمانکار گفته شده تا اتمام تعمیرات مجاز به کار خواهند بود و برآورد اعتبارات حدود ۶۰۰ میلیون تومان است.

روحانی در ارتباط با زورخانه الغدیر اردستان گفت‌: این زورخانه که حدود ۱۲ سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد انشاالله امید می‌رود هفته آینده عملیات بازسازی آغاز شود و تا قبل از فصل سرما شاهد راه اندازی زورخانه اردستان باشیم.

کد خبر 5854964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha