پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ آبان ۱۳۸۶، ۱۴:۴۶

عملکرد دانشگاه دریانوردی چابهار در دولت نهم منتشر شد

عملکرد دانشگاه دریانوردی چابهار در دولت نهم منتشر شد

عملکرد دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در دولت نهم حاکی از رشد قابل ملاحظه این دانشگاه در دولت محمود احمدی نژاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار از آغاز دولت نهم تا کنون با ریاست دکتر محمد حسین کریم رشد قابل توجهی در زمینه اراضی دانشگاه داشته است به طوریکه اراضی این دانشگاه بیش از سه برابر رشد داشته است. اراضی این دانشگاه در سال 1384 برابر 40 هکتار بوده که این رقم در سال جاری به 140 رسیده است.

دانشگاه چابهار در دولت نهم و همگام با توسعه کمی آموزش عالی، آمار دانشجویانش رشد قابل توجه ای داشته است به طوریکه این دانشگاه در سال 84، 910 دانشجو داشته اما هم اکنون 2 هزار و 950 نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

این دانشگاه در مقطع کارشناسی دارای 18 رشته و در مقطع کارشناسی ارشد دارای 4 رشته است. این در حالی است که در سال 1384 تعداد رشته های مقطع کارشناسی این دانشگاه 6 رشته و در مقطع کارشناسی ارشد نیز فاقد رشته تحصیلی بوده است.

تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه چابهار نیز در دولت نهم رشد قابل توجه ای داشته است. تعداد اعضای هیئت علمی این دانشگاه از  28 عضو هیئت علمی در سال 84 به 72 نفر رسیده است و فضای فیزیکی دانشگاه نیز از یک هزار و 200 متر مربع به 2 هزار و 200 مترمربع رسیده است.

 

سردر در حال احداث دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

همچنین تعداد دانشکده های این دانشگاه نسبت به سال 84 افزایش قابل توجهی یافته است به طوری که تعداد دانشکده های این دانشگاه 3 برابر، تعداد گروههای پژوهشی 4 برابر و تعداد پروژه های عمرانی از 12 پروژه به 44 پروژه رسیده است.

اماکن و سالنهای ورزشی این دانشگاه نیز از 2 به 10 سالن افزایش یافته است. کتابخانه این دانشگاه نیز به 400 مترمربع افزایش یافته است و خوابگاههای دخترانه و پسرانه نیز 2 برابر شده اند.

کارمندان دانشگاه چابهار نسبت به سال 84 ، افزایش چندانی نداشته است و این دانشگاه به شدت نیاز به جذب کارمند کارشناس بخصوص در رشته های رایانه، عمران، الکترونیک و برق دارد.

همچنین این دانشگاه با رشد 3 برابری در زمینه انجمن های علمی و تشکلهای دانشجویی مواجه بوده است.

درآمدهای اختصاصی و حجم اعتبارات دانشگاه علوم دریایی چابهار در 2 سال اخیر بیش از 3 برابر رشد داشته است.

حجم نشریات این دانشگاه نیز از دو نشریه در سال 84 به 5 نشریه در سال جاری رسیده و پارکها و مراکز رفاهی و فرهنگی در دانشگاه نیز طی 2 سال اخیر 6 برابر شده است.

کد خبر 585680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha