۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۰:۴۱

مهر گزارش می‌دهد؛

رویداد «سفیر حسین» دورهمی نانو رسانه‌های محلات سراسر ایران است

رویداد «سفیر حسین» دورهمی نانو رسانه‌های محلات سراسر ایران است

رویداد دو روزه «سفیر حسین» به منظور تشکیل شبکه نانو رسانه‌های محله‌های کشور، با حضور نوجوانان دهه هشتادی توانمند و فعال در عرصه رسانه در حال برگزاری در مسجد جمکران است.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز در محله‌ها و مساجد سراسر ایران صدها رسانه کوچک و بزرگ به دست جوانان شکل گرفته است که هر یک از آن‌ها می‌توانند سفیر حسین (ع) در مواجهه با یزیدیان زمان باشند. رویداد «سفیر حسین» دورهمی نانو رسانه‌های محلات سراسر ایران است که در گام اول برای تبیین حماسه اربعین آموزش می‌بینند.

اکنون با توجه به ظرفیت بزرگ این نانو رسانه‌ها در محلات سراسر ایران، بنیاد جامعه پردازی هدایت، مسجد مقدس جمکران و مرکز فضایی مجازی صداوسیما در اقدامی مشترک به منظور مقابله با جنگ شناختی و رسانه‌ای که انقلاب اسلامی با آن مواجه است، شبکه‌ای از نانو رسانه‌های مساجد و محله‌های کشور را گرد هم آوردند تا آنها را برای نبرد در این میدان آماده سازند.

رویداد دو روزه «سفیر حسین» به منظور تشکیل شبکه نانو رسانه‌های محله‌های کشور، با حضور نوجوانان دهه هشتادی توانمند و فعال در عرصه رسانه در حال برگزاری در محل نمایشگاه مسجد جامعه پرداز واقع در مسجد مقدس جمکران است؛ کنشگرانی که هم‌اکنون در مسجد و محله خودشان مشغول فعالیت هستند.

تقویت مبانی نظری سفیران حسین

در بخش اول نخستین روز برگزاری این رویداد، مبانی نظری و محتوایی ارائه شد؛ هدف از این بخش تبیین اهمیت این دوره و پاسخ به این پرسش است که چرا باید سفیر حسین باشیم؟

شرکت کنندگان در این دوره طی بازدید از نمایشگاه، با الگوی حکمرانی اسلام آشنا می‌شوند و اینکه مبتنی بر این الگو باید چه کار رسانه‌ای انجام دهند. به عنوان مثال در بخش الگوی امام جامعه پرداز این موضوع تبیین می‌شود که یکی از وظایف امام در جامعه تقویت پیوندهای اجتماعی است که روابط همسایگی، اخوت و صله رحم را شامل می‌شود. در مورد روابط همسایگی ۲۸ حق متخذ از روایات ارائه می‌شود که نانو رسانه‌های مسجد می‌توانند بر روی این موضوعات کار کنند.

یکی دیگر از نکاتی که در طول نمایشگاه ارائه می‌شود این است که از ابتدای تاریخ تا امروز یک نبرد جهانی بین جبهه حق و باطل وجود داشته و دارد. یک روز با سفیانی، روز دیگر با سازمان ملل و عصر روشنگری درگیر بودیم که انقلاب اسلامی پاسخ محکمی به آن جریان بود، امروز هم با الگوی حکمرانی مجازی مواجهه داریم؛ برای تشریح این مسئله مستند «معضل اجتماعی» اکران و تحلیل شد.

برگزاری کارگاه‌های متنوع آموزشی

در بخش دوم رویداد، کارگاه‌های آموزشی آغاز شد؛ در مجموع این کارگاه‌ها مخاطب درمی‌یابد که چطور باید سفیر حسین باشد. شرکت کنندگان به صورت تیمی روی بوم‌های شکل دهی رسانه محله هم فکری و ایده پردازی کردند و هر چند تیم ذیل یک موتور تخصصی مشغول به کار بود.

در ادامه کارگاه تخصصی آموزش عکاسی و فیلمبرداری با موبایل نیز به صورت عملی توسط استاد سیدرضا سعیدزاده برگزار شد. استاد مجتبی حیدری، مدیر آژانس عکس مستند سو، نیز در مورد قصه پردازی و روایت با عکس در اربعین با مشارکت تیمی شرکت کنندگان، کارگاه را برگزار کرد.

فتوکلیپ و تدوین موبایلی، کارگاه انتقال تجربه، کارگاه روایت خلاق و محتوا، کارگاه ایده پردازی در تولید روایت محله اربعینی عناوین کارگاه‌هایی است که در روز دوم با حضور اساتید مجرب برگزار شد.

کد خبر 5872722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha