پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹

رئیس اداره میراث فرهنگی کاشان مطرح کرد؛

تشکیل یگان مشترک میراث و شهرداری کاشان برای حفظ ابنیه تاریخی

تشکیل یگان مشترک میراث و شهرداری کاشان برای حفظ ابنیه تاریخی

کاشان- رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان گفت: در دیدار با شهردار کاشان پیشنهاد داده ایم که یگان مشترک میراث و شهرداری کاشان برای حفظ ابنیه تاریخی تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد دانایی نیا بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی از مطالب در فضای مجازی درباره عصارخانه عصاری کاشان اظهار داشت: عصارخانه ها همانند رنگرزخانه ها جزئی از پیکره اقتصادی شهر کاشان بوده است.

وی با اشاره به نامه نگاری و پیگیری‌های فراوان از وزارت میراث برای نگهداشت عصارخانه عصاری کاشان ابراز داشت: بالاخره پس از تلاش فراوان توانستیم برای مرمت و نگهداشت این عصارخانه ردیف بگیریم.

رئیس اداره میراث فرهنگی کاشان با اشاره به اینکه امسال برای مرمت اضطراری این عصارخانه ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده است، تصریح کرد: حدود ۳۰ سال این عصارخانه به حال خود رها شده بود که انشاالله با بودجه‌های اختصاص داده شده امیدواریم مرمت این بنای تاریخی به سرانجام برسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انجام برخی از فعالیت‌ها در بافت تاریخی خاطرنشان کرد: انجام هرگونه فعالیت در بافت تاریخی بدون مجوز اداره میراث فرهنگی ممنوع است و در صورت مشاهده مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم.

دانایی نیا همچنین با اشاره به لزوم حفظ بافت و ابنیه تاریخی تاکید کرد: در دیدار با شهردار کاشان پیشنهاد دادیم که یگان مشترک بین میراث و شهرداری کاشان برای حفظ ابنیه تاریخی تشکیل شود.

وی ضمن تشکر از شهردار کاشان به دلیل توجه به موضوعات میراث فرهنگی تاکید کرد: امیدوارم با تعاملات شکل گرفته شاهد شکوفایی میراث فرهنگی کاشان طی سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 5875994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha