پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۲:۳۱

رئیس سنای کامبوج :

همکاری با تهران را برای کامبوج ارزشمند است

رئیس سنای کامبوج گسترش مناسبات توریستی و تجاری را در استحکام روابط، موثر قلمداد کرد و همکاری با تهران را برای کشورش ارزشمند خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  سید جواد قوام شهیدی سفیر اکردیته جمهوری اسلامی ایران  در کامبوج با روسای مجلس ملی وسنای آن کشور دیدار کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ها  با ارائه گزارشی از آخرین تحولات هسته ای و همکاری وسیع با آژانس انرژی اتمی و نیز گزارش اخیر دبیر کل که فعالیت های تهران را صلح آمیز خوانده است پیرامون روابط دو جانبه و گسترش همکاری های دو کشور گفتگو نمود.

وی با تاکید بر مبادله هیئت های عالی رتبه به خصوص مجالس دو کشور خواستار ایفای نقش فعال کامبوج در همکاریهای بین المللی با جمهوری اسلامی ایران شد.

هنگ سامرین رئیس مجلس ملی کامبوج، جمهوری اسلامی ایران را کشوری بزرگ و صاحب نفوذ یاد کرد و از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران تقدیر کرد و افتخارات جدید علمی، سیاسی و اقتصادی ایران را به استناد به سرانه تولید ناخالص داخلی 8100 دلار تحت ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد به ملت ایران تبریک گفت.

وی همچنین در پاسخ به توضیحات سفیر کشورمان گفت: من امروز کاملا نسبت به اهمیت روابط با ایران وتقویت همه جانبه همکاری ها متقاعد شدم.

چی سیم رئیس مجلس سنای کامبوج نیز در دیدار جداگانه ای با اشاره به روابط حسنه و دوستی دو ملت نزدیکی هر چه بیشتر دستگاه های قانونگذاری دو کشور را عامل گسترش و تقویت دیگر همکاری ها خواند و نقش رایزنی های مستمر در مجمع پارلمان های آسیایی را تحقق بخشیدن به منافع دو کشور عنوان کرد.

وی اظهار داشت: مبارزه با تروریسم، ایجاد صلح، ثبات و امنیت از اولویت های همکاری جوامع است و باید تلاش کرد تا در قاره ای آرام سعادت مردم دو کشور را تامین نماییم.

روسای دو مجلس کامبوج پیرامون فعالیت های ایران، ضمن تقدیر از تلاش های جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی تلاش برای پیشرفت های علمی و فناوری را حق اساسی ایران دانستند.

سفیر کشورمان همچنین با وزرا و برخی از معاونان وزرا شامل وزیران فرهنگ، مذهب، بازرگانی، توریسم، زمین و شهرسازی، دفاع، علوم و امور خارجه کامبوج پیرامون راه های گسترش روابط دو کشور گفتگو کرد.

کد خبر 589986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha