پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲

رئیس اداره منابع طبیعی رامسر:

۳۰ هزار اصله نهال در رامسر غرس شد

۳۰ هزار اصله نهال در رامسر غرس شد

رامسر- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رامسر گفت: امسال ۳۰ هزار اصله نهال از گونه ون، بلوط و کاج سیاه در عرصه های گرماسماسر غرس شد.

حسن باهری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رامسر در راستای قانون و وظایف محوله سازمانی برای حراست و صیانت از منابع طبیعی، مبارزه با ساخت و ساز غیر مجاز، تجاوز به عرصه‌های منابع ملی، ساحلی و جنگلی و همچنین زنده نگاه داشتن طبیعت طبیعت با انجام درختکاری فعالیت‌های مستمر و خوبی دارد.

وی افزود: در نهالستان ۲/۵ هکتاری در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، تولید نهال در دست اقدام است.

این مسئول تصریح کرد: بند مشبک میجران و پلنگ رود در راستای پیشگیری از خسارات سیل و عدم آسیب به منابع طبیعی بهره برداری شد و در رودخانه صفارود در مرحله بررسی و مطالعه قرار دارد که پس از نهایی شدن و تأیید اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران، کلنگ زنی و بهره برداری خواهد شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رامسر با بیان اینکه عرصه‌های منابع طبیعی نیازمند حراست و حفاظت مردمی بوده که باید در این امر فرهنگ سازی و آموزش از طریق رسانه‌ها انجام شود، گفت: در مواقع آتش سوزی در جنگل‌ها، کلیه دستگاه‌ها و مردم جهت پیشگیری از خطرات و مهار آتش با منابع طبیعی همکاری داشته باشند و برای ارائه گزارشات مردمی با شماره ۱۳۹ تماس حاصل فرمایند.

باهری با عنوان اینکه در راستای مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز در کنار سایر ادارات ذیربط در راستای قانون عمل خواهیم کرد، تصریح کرد: انتظار می‌رود مسئولان امر که مجوزات ساخت و سازها را صادر می‌کنند از مراجع ذیصلاح استعلامات لازم را انجام داده تا سبب برخورد قانونی و تخریب نشود.

وی افزود: تک برگی شدن اسناد رسمی در اداره ثبت و اسناد و املاک، یکی از مشکلات منابع طبیعی است که بدون اخذ استعلام از منابع طبیعی انجام می‌شود که باید روند آن اصلاح شود.

باهری تصریح کرد: ۵۰۰ کیلو بذر در اشکورات بین دامداران و متقاضیان کشت بذر و یونجه برای کمک به دامدار و تولید علوفه توزیع شد.

وی افزود: ۳۲ فقره پرونده دام غیرمجاز بر اساس ماده ۴۴، دام غیر مجاز ۳۲ فقره، قطع درخت ۳۲ فقره، قاچاق چوب ۶ فقره، برداشت غیرمجاز شن و ماسه ۳ فقره پرونده تشکیل و ۱۶۶ فقره پرونده کمیسیون ماده واحده در شعب استان بررسی شد.

وی تصریح کرد: به منظور توسعه جنگل، در سال جاری ۱۴ هزار و ۵۰۰ اصله نهال در گرسماسر و ۴ هزار و ۵۰۰ اصله نهال در جار سراپشته جواهرده کاشته شد همچنین ۳۰ هزار اصله نهال از گونه‌های بلوط، کاج سیاه و ون در گرسماسر کاشته شد.

کد خبر 5900704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha