پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳

«غرب غم‌زده» خوانش می‌شود

«غرب غم‌زده» خوانش می‌شود

نمایشنامه‌خوانی «غرب غم‌زده» به نویسندگی مارتین مک دونا و کارگردانی علیرضا ابوطالبی شنبه ۲۲ مهر در تماشاخانه هیلاج برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشنامه‌خوانی «غرب غم‌زده» به نویسندگی مارتین مک‌دونا با ترجمه بهرنگ رجبی و کارگردانی علیرضا ابوطالبی روز شنبه ۲۲ مهر ساعت ۲۱ در تماشاخانه هیلاج اجرا می‌شود.

حنیف ابراهیمی، آیدین گلیچ، سپهر شعبانی، حدیث بیابانی و معصومه طهماسبی بازیگران این نمایشنامه‌خوانی هستند که تهیه‌کنندگی آن بر عهده پوریا رستمی است.

در خلاصه این اثر آمده است: کُلمَن و وَلین ۲ برادری هستند که پس از مرگ پدرشان، با هم زندگی می‌کنند. آن‌ها هیچ سازگاری با هم ندارند و مدام در حال بحث و درگیری هستند. درگیری‌های آن‌ها گاهی خیلی جدی می‌شود و به تهدید با چاقو و اسلحه هم می‌رسد. پدر وِلش کشیش جوانی است که در همان دهکده زندگی می‌کند. او تلاش فراوانی می‌کند تا این ۲ برادر را به صلح و دوستی دعوت کند. اما با فاش شدن اسراری تکان‌دهنده درباره‌ آن‌ها و سایر اهالی دهکده، کشیش چاره‌ای نمی‌بیند جز اینکه تصمیمی جدی بگیرد، تصمیمی که عواقب چندان خوشایندی ندارد.

کد خبر 5908965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha