پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۷:۱۱

فعالیت پایگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری جزایر خلیج فارس

پایگاه میراث فرهنگی و گردشگری جزایر خلیج فارس با دستور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایجاد شده است و مدیریت این پایگاه بر عهده امور پایگاه‌هاست.

به گزارش خبرگزاری مهر ،" سید مهدی موسوی" مدیر هماهنگی امور پایگاه‌های سازمان با بیان این مطلب گفت:‌ این پایگاه شامل 5 جزیره قشم، کیش، خارک، لارک و هرمز است.

وی افزود: در تمام این جزایر دفاتری برای رسیدگی به امور میراث‌فرهنگی و گردشگری مناطق ایجاد شده است که اموری چون پژوهش، معرفی، مستند سازی، کاوش، مرمت و احیا، جذب توریست و بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری  و گردشگری از جمله هتل، رستوران و ...  را انجام می‌دهند.

موسوی افزود: پایگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری جزایر خلیج فارس از سوی امور پایگاه ‌های سازمان اداره شده و هر یک از این مناطق  به صورت جداگانه و با نظارت امور پایگاه‌های سازمان اداره خواهند شد.

کد خبر 593158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha