۴ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۲۲

استاندار هرمزگان مطرح کرد؛

متنوع‌سازی روش‌های مقابله با قاچاق سوخت با هدف صیانت از جان مردم

متنوع‌سازی روش‌های مقابله با قاچاق سوخت با هدف صیانت از جان مردم

بندرعباس - استاندار هرمزگان، با اشاره به آسیب‌های قاچاق سوخت گفت: متنوع‌سازی روش‌های مقابله با قاچاق سوخت با هدف صیانت از جان مردم در جاده‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی عصر شنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و سوخت ضمن تقدیر از از تلاش‌های رئیس کل دادگستری و فرمانده انتظامی استان در همراهی و حمایت از طرح‌های مقابله با قاچاق سوخت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی اظهار داشت: یکی از عمده ترین دلایل اجرای طرح‌های متنوع مقابله با قاچاق سوخت حراست و صیانت از جان هم وطنان در مسیرهای مواصلاتی استان است.

وی با تاکید بر اینکه باید برای توقیف خودروها شوتی سوخت‌بر برنامه ریزی و از تردد آنها در جاده‌های استان جلوگیری شود افزود: این خودروها بدون در نظر گرفتن عبور سایر خودروها، با سرعت بسیار زیادی در مسیرهای مواصلاتی به ویژه شرق استان حرکت می‌کنند و جان مردم را به خطر می اندازند.

دوستی با تاکید بر لزوم راه‌اندازی و فعال نمودن سامانه بارنامه برخط گفت: بارنامه صوری و دریافت سوخت از این طریق یکی از عوامل اصلی هدر رفت سرمایه ملی و قاچاق سوخت است و بایستی برای کنترل این وضعیت سامانه بارنامه برخط فعال شود.

وی با تاکید بر لزوم تصویب جریمه بازدارنده برای تریلرها و خودروهای دخیل در امر قاچاق افزود: تریلرها و خودروهایی که در قاچاق سوخت مشارکت دارند باید با جریمه‌های سنگین مواجه شوند تا در آینده از وقوع جرم مجدد جلوگیری شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: دهیاری ها در قبال سوخت دریافتی مسئول هستند و باید گزارش نحوه مصرف این سوخت را ارائه دهند.

وی با بیان اینکه نباید در حوزه توزیع سوخت به بازاریان و اصنافی که در حال ارائه خدمات به مردم هستند خللی ایجاد شود اظهار داشت: میزان سوخت توزیعی در حوزه اصناف و بازاریان ناچیز است و نباید خللی در توزیع سوخت مورد نیاز این اصناف به وجود بیاید.

مجتبی قهرمانی نیز در این جلسه با تقدیر از تلاش‌های استاندار هرمزگان در زمینه مقابله با قاچاق سوخت اظهار داشت: تنها در یک برنامه هماهنگ اجرا شده در حوزه مبارزه با قاچاق سوخت در جایگاه‌های شهر بندرعباس، طی یک ماه ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر سوخت یعنی ۱۸ درصد به نسبت ماه قبل صرفه جویی صورت گرفت.

وی با تاکید بر اینکه با قاچاقچیان سوخت مطابق قوانین برخورد می‌شود گفت: همه دستگاه‌ها برای مقابله با قاچاق سوخت و پیشگیری از وقوع این مسئله باید پای کار باشند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز در این جلسه اظهار داشت: از خرداد ماه تاکنون ۱۱ طرح مبارزه با قاچاق سوخت در سطح استان اجرا و میزان قابل توجهی سوخت کشف شده است.

وی افزود: یکی از طرح‌های مهم توقیف خودروهای شوتی است که خوشبختانه با برنامه‌های اجرا شده در این حوزه رتبه اول کشور را کسب کرده‌ایم.

گفتنی است در این جلسه دستگاه‌های مختلف گزارشات خود در زمینه مقابله و جلوگیری از قاچاق سوخت را ارائه کردند.

کد خبر 5949779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      7 3
      به هر کس می‌پرستید جلوی این ماشینها رو بگیرید که نه جاده میشناسن نه اتوبان هر طور که دلشون میخواد رانندگی میکنن از دست اینها آرامش نداریم یک لحظه حواسمون به دورتادورمون نباشه مرگمان حتمیه تا الان هم خدا رحم کرده که زنده ایم
    • محمد IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      4 4
      این راننده های شوتی نه رانندگی بلدن و نه رحم دارن هر کس رو بکشن فورا فرار میکنن آرامش جاده ها رو خصوصا در استان هرمزگان و جاده میناب بندرعباس از مردم سلب کردن اکثرا در حالت مستی رانندگی میکنن.
    • IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      2 3
      دولت باید با برنامه ریزی و نظر اهل خبره با اقتدار جلوی این راننده های شوتی بی پلاک روبگیره
    • علی مرادی IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      3 4
      جاده ها امنیت نداره از دست اینها باید جلوگیری بشه
    • رضا IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      2 8
      بخدا اگه دولت یک هفته سفت و سخت تمام مسیرهای تردد این شوتی ها رو کنترل کنه میتونه ریشه این ادمهای مجرم و خدانشناس رو بگیره ..
    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      7 2
      اونام مجبورن تنهادرامدشون همین سوخت بری هست بایددولت ب هرنفرشون ماهی یع مبلق که خرج خوردخراکشون شودبدهت تادیگه این کارنکنندوسوختی که قاچاق میشه روخوددولت بفروشه وپولشوبه مردم نیازمندسیستان وبلوچ بدهد
    • مظفر ذاکری US ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      7 1
      برادرتو این حرفا میزنی اول برو به این مسولین بگوچندتا شغل برای جوانان شرق استان ایجاد کردی که اینا برن سر کار مشغول بشن
    • غلام حسین IR ۱۶:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۵
      3 0
      آب از سر چشمه گل آلوده است مسئول توزیع سوخت هر استان و شهر وحراست آن نهاد باید تحت نظر قرار گیرند وقتیکه تانکر سوخت مستقیم به جایگاه های قاچاق چیان سوخت میروند
    • محمد IR ۰۷:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۶
      0 2
      توررا خدا بخاطر رضای خدا با گازوییل و مشروب فروشان محله نخل ناخدا برخورد کنید زن وبچه هایمان امنیت ندارن ماها شهید ندادیم که این چیزها ببینیم
    • said IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۶
      1 1
      راننده این شوتی ها همه بچه سال هستن که هیچی حالیشون نیست وقتی دولت بیخال باشه نتیجه اش میشه همین الانم که اینقد زیاد شدن که کنترل کردنشم سخته .
    • رزمنده ۸سال دفاع مقدس IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
      2 0
      تمام ایران از دست فشار اقتصادی و بدبختی دست به هر کاری میزنند به فکر کار وشتم والایش مردم باشید با توقیف دوتا خودروی شوتی ایران گل و بلبل نخواهد شد اقتصاد.تولید.صنعت گردشگری.بها و اهمیت دادن به قشر جوان تحصیلکرده.راه اینست به گوش باشید ضربه محکم اجتماعی خورده ومیخوریم .بشناسد بهتر هست .ایران آبادم ا
    • IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۱
      0 1
      اصلا از سر گرسنگی نیست.بخوای سوخت قاچاق کنی.حداقل یک میلیارد سرمایه نیاز داری