پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۱۲

رییس ستاد انتخابات کهگیلویه و بویراحمد:

صلاحیت دو کاندیدا در کهگیلویه و بویراحمد تایید شد

صلاحیت دو کاندیدا در کهگیلویه و بویراحمد تایید شد

یاسوج- رییس ستاد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: صلاحیت دو کاندیدای دیگر در استان تایید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد هاشمی افزود: طبق فهرست جدید ارائه شده، آقایان «حامد معصومی» از حوزه انتخابیه گچساران و باشت و «محمد جلیل فر» از حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده کاندیداهای تأیید صلاحیت جدید هستند.

وی بیان داشت: تاکنون در مجموع ۱۲۶ کاندیدا در انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی در استان کهگیلویه و بویراحمد مورد تأیید صلاحیت شورای نگهبان قرار گرفته‌اند که از این تعداد ۴۹ نفر مربوط به حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون، ۳۹ نفر مربوطه به حوزه انتخابیه گچساران و باشت و ۳۸ نفر نیز مربوطه به حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده هستند.

کد خبر 6015291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha