پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹

استاندار مازندران:

شور و شعور انقلابی و اسلامی به رخ جهانیان کشیده شد

شور و شعور انقلابی و اسلامی به رخ جهانیان کشیده شد

بابل- استاندار مازندران گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی تلفیقی از شور انقلابی و شعور اسلامی بوده که به رخ جهانیان کشیده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان بابل ضمن گرامیداشت حضور پررنگ مردم این شهرستان اظهار کرد: حضور پرشور و آگاهانه ملت غیور و انقلابی ایران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، بار دیگر با درخششی متفاوت و چشمگیر، ماندگارترین صحنه‌های وحدت، یکدلی و میثاق ملی را در مقابل دیدگان جهانیان به نمایش گذاشت.

حسینی پور ادامه داد: ملت دلیر، متعصب و انقلابی آمدند تا حضوری به وسعت ایران رقم بزنند و تلفیقی از شور انقلابی و شعور اسلامی خود را باردیگر برای جهانیان به نمایش بگذارند

وی تصریح کرد: این حضور پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، در حقیقت فریاد عزت ملت ایران در برابر زیاده خواهی‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی است.

استاندار مازندران عنوان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ زلزله‌ای در جهان پدید آمد که در ادامه به رغم تلاش‌ها و توطئه‌های همه‌جانبه دشمنان در ۴ دهه اخیر برای شکست و فروپاشی آن، ساختار قدرت در دنیا را به هم ریخت، نظام سلطه را فروپاشید و نشان داد که می‌توان سلطه‌گر نبود و زیر بار سلطه هم نرفت.

حسینی پور اذعان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند که با چند نفر خودفروخته جمهوری اسلامی در ابتدای شکل‌گیری نابود خواهد شد؛ ولی امروز اعلام می‌کنند که برای مقابله با جمهوری اسلامی باید یک ائتلاف بین‌المللی ایجاد کرد، پس دشمن دست به وارونگی حقیقت زده تا باوارونه جلوه دادن حقایق مردم را از این نظام ناامید سازد.

وی گفت: در حال حاضر اگرچه نمی‌توانیم برای ترفندهای دشمن بازه‌هایی تعریف کنیم اما می‌توانیم بگوییم در دهه چهارم و پنجم انقلاب اسلامی ترفند جدیدی در دستور کار دشمن قرار گرفته است که ما از آن به‌عنوان جنگ نرم یاد می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی بعد از انقلاب اسلامی در این استان اشاره کرد وافزود: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، توسعه کشور رشد شتابانی داشته است و مازندران نیز در توسعه ایران نقش و سهم ویژه‌ای دارد و طی سال‌های بعد از انقلاب از استانی محروم به قطب تولید در حوزه‌های مختلف کشاورزی و اقتصادی تبدیل شده و هرساله نیز زنگار محرومیت از چهره آن زدوده شده است.

حسینی پور همچنین عنوان داشت: مازندران در توسعه ایران نقش و سهم ویژه‌ای در بخش تولید کشاورزی داشته است وامید داریم با اقدامات صورت گرفته در این دولت شاهد اتفاقات خوبی برای این استان باشیم

وی در پایان سخنانش به نقش کلیدی انتخابات اشاره کرد وافزود: شرکت مردم در انتخابات می‌تواند همچون سنگری مستحکم در سرنوشت ملت و کشور باشد که آنان رااز هر آسیبی مصون می‌سازد.

کد خبر 6021192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha