۲۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۲۲

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی کشور خبر داد؛

ایجاد ۸۵۰ کد رشته جدید بر اساس نیاز کار توسط دانشگاه علمی‌کاربردی

ایجاد ۸۵۰ کد رشته جدید بر اساس نیاز کار توسط دانشگاه علمی‌کاربردی

خرم‌آباد - رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی کشور از ایجاد ۸۵۰ کد رشته جدید بر اساس نیاز کار توسط این دانشگاه در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بلندی امروز جمعه در دیدار با استاندار لرستان با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال در جامعه و همچنین تأکید ایشان مبنی بر آموزش بر اساس آمایش و اشتغال دانش‌آموختگان بیکار گزارشی از اقدامات انجام شده در این راستا در دانشگاه علمی‌کاربردی ارائه داد.

وی گفت: طرح آمایش سرزمینی در سال ۱۴۰۰ بر اساس نیازسنجی و نیازآفرینی، ۱۲۵ برنامه درسی جدید در این دانشگاه، حذف سه هزار و ۸۰۰ کد رشته محل و بیش از ۸۵۰ کد رشته محل جدید بر اساس نیاز بازار کار، اخذ مجوز تضمین اشتغال برای اولین‌بار در کشور مهم‌ترین برنامه‌های این دانشگاه در دو سال اخیر بوده است.

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی کشور، همچنین از ایجاد ظرفیت اشتغال به تعداد شش هزار و ۵۱۸ برای مهرماه گذشته و هزار و ۸۰۰ ظرفیت اشتغال در بهمن‌ماه گذشته توسط این دانشگاه خبر داد.

بلندی در ادامه به تشریح طرح «آباد» پرداخت و گفت: آموزش برای اشتغال دانش‌آموختگان به‌عنوان یکی دیگر از برنامه‌های مهم و در دست اقدام این دانشگاه در آینده‌ای نزدیک است.

کد خبر 6076253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
      0 0
      دانشگاه های فنی حرفه ای امروز می توانند بهترین مراجع برای پرورش نیروی کار درآمد زا به جای دانشجو صرفا تئوری خوانده باشند . فنی حرفه ای هر قدر پیشرفته تر بشود . افراد برای آموزش رسیدن به درآمد اول به این نهاد رجوع می کنند . بودجه دهی به نهادی که مستقیما آموزش شغلی موثر می دهد ارزش اقتصادی بالایی دارد
    • IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۵
      0 0
      از برنامه نویسی حرفه ای تا جوش کاری و تعمیرات و خودرو و کار ساختمانی و برق غیره می تواند به صورتی که ۴ سال دوره ای آموزشی کامل کاربردی داشته باشد در فنی حرفه ای با اساتید مجرب اجرا شود . خروجی اش می شود فنی کار حرفه ای که چه در داخل و چه در خارج کار خوبی خواهد داشت و درآمد مستقیم بعد از فارق التحصیل