پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ دی ۱۳۸۶، ۹:۵۷

تولید بیش از 180 هزار متر مربع فرش در آذربایجان غربی

تولید بیش از 180 هزار متر مربع فرش در آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی آذربایجان غربی گفت: در 9 ماه گذشته بیش از 180 هزار مترمربع فرش دستباف در آذربایجان غربی تولید شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جعفر صادق اسکندری صبح امروز در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره فرش دستباف در ارومیه اظهار داشت: این مقدار فرش توسط 34 هزار بافنده در استان تولید شده است.

وی افزود: آذربایجان غربی با تولید سالانه 240 هزار مترمربع فرش مقام هفتم کشوری را به خود اختصاص داده است.

اسکندری ادامه داد: فرش های افشار تکاب و ریزماهی با داشتن شهرت جهانی از جمله مهمترین فرشهای تولیدی در استان هستند که به کشورهای روسیه، آمریکا، ایتالیا، آلمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شوند.

وی همچنین از برگزاری جشنواره فرش در آذربایجان غربی خبرداد و افزود: مقدمات برگزاری این جشن در استان فراهم شده و تا پایان سال جاری در ارومیه برگزار خواهند شد.

کد خبر 610752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha