به گزارش خبرگزاری مهر ، حیوانات و حشرات در دنیایی نامرئی از بوها با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند اما اکنون محققان دانشگاه راکفیلر با استتفاده از فناوری مادون قرمز این دنیای پر رمز و راز را مرئی کرده اند.
محققان این دانشگاه با استفاده از قابلیت نوین مشاهده بوها نشان داده اند هنگامی که لاروهای مگس بوها را با استفاده از هردو بینی خود دنبال و شناسایی می کنند، در مقایسه با استفاده از تنها یک بینی خود با دقت بیشتری راه خود را به سوی منبع بویی مورد هدف پیدا می کنند.
بر اساس گزارش ساینس دیلی ، لسلی ووشال رئیس آزمایشگاه نوروژنتیک و رفتارشناسی دانشگاه راکفیلر و از محققان اصلی این پروژه نشان دادند با استفاده از هر دو بینی، مگسها توانایی بهتری در درک و تجزیه تحلیل آسانتر اطلاعات بویایی دارند.
یافته های این محققان نشان داد گرچه حیوانات دارای یک یا دو بینی در هر حالتی قادر به بو کردن هستند اما آن دسته از حیواناتی که از دو بینی برای بویایی استفاده می کنند عملکرد بهتر و دقیقتری دارند.
نظر شما