پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ دی ۱۳۸۶، ۱۷:۴۲

استاندار خراسان رضوی:

همه مدیران برای برگزاری انتخابات مطلوب تلاش کنند

همه مدیران برای برگزاری انتخابات مطلوب تلاش کنند

مشهد - خبرگزاری مهر: محمد جواد محمدی زاده گفت: تمام مدیران استان باید جهت برگزاری انتخاباتی با شکوه، سالم و قانونمند تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدی زاده بعد از ظهر امروز در جمع معاونان، مدیران و مشاوران استانداری در محل استانداری افزود: برگزاری انتخابات پرشور، اقتدار هر چه بیشتر نظام اسلامی در سطوح ملی و بین المللی را به همراه خواهد داشت.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: همه مدیران استان باید مراقب باشند تا از امکانات، منابع، اختیارات دستگاههای دولتی به نفع فرد یا کاندیداهای خاص استفاده غیر قانونی صورت نگیرد.

وی با اشاره به نزدیکی دومین سفر هیئت دولت به استان خراسان رضوی از همه مدیران استان خواست تا با آمادگی کامل تمهیدات مورد نیاز جهت سفر ریاست جمهوری را فراهم کنند.

محمدی زاده اظهار داشت: امیدوارم مدیران استان با بهره گیری مطلوب از این فرصت در جهت تقویت زیرساختها و ایجاد شتاب در توسعه متوازن استان تلاش کنند.

وی با اشاره به سفرهای خود به شهرستانهای استان خراسان رضوی عنوان کرد: در این سفرها با حضور در شورای اداری شهرستان ضمن تعیین دقیق چالش ها و نیازهای هر منطقه، روند عملیاتی شدن راهبردها و راهکارهایی که در جلسات اتخاذ می شود پیگیری می گردد.

در این جلسه همچنین "محمد حسن رضوی" به عنوان رئیس جدید حراست استانداری خراسان رضوی معرفی و از خدمات عباسعلی احیایی که به افتخار بازنشستگی نائل شده تقدیر شد.

کد خبر 614516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha