پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۸۶، ۲۰:۳۶

در گفتگو با مهر مطرح شد ؛

انتقاد مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی از ناهماهنگی در وزارت ارشاد

انتقاد مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی از ناهماهنگی در وزارت ارشاد

مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی با اعلام موافقت معاونان مطبوعاتی و فرهنگی وزارت ارشاد با خاکسپاری مهران قاسمی در قطعه هنرمندان ، از برخورد دو گانه معاون هنری وزارت ارشاد در این زمینه انتقاد کرد .

محمد جواد حق شناس مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تلاش های اعضای این روزنامه برای به خاک سپردن مهران قاسمی دبیر سرویس بین الملل روزنامه اعتماد ملی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س)  وی را علیرغم سن کم یکی از روزنامه نگاران صاحب سبک و توانای کشورخواند و افزود: قاسمی هم مترجم و هم نویسنده فعال و روزنامه نگاری آشنا به کار بود.

حق شناس با اشاره به تالیفات مهران قاسمی گفت: خانواده وی درخواست داشتند که قاسمی در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شود.

مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی اظهار داشت: به همین منظور نامه ای را به معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد فرستادیم که وی نیز با نظر مثبتی با این مسئله برخورد کردو همچنین اعلام کرد که باید این موضوع به تایید دکتر پرویز معاون فرهنگی وزیر ارشاد برسد.

وی افزود: خبرنگاران ما با پیگیری زیاد موافقت دکتر پرویز را هم اخذ کردند به گونه ای که وی گفت: قاسمی شاعر نیست اما با توجه به آثار او ، می توان وی را اهل فرهنگ دانست.

حق شناس خاطرنشان کرد: با وجود اینکه دکتر پرویز رسما با این موضوع موافقت کرده است ، اما هنوز آقای ایمانی به ما جوابی نداده است و ما تصور می کنیم به این شکل خواسته توپ را در زمین معاونت فرهنگی وزیر ارشاد بیاندازد .

مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی گفت : انتظار برخورد دوگانه از وزارت ارشاد را در این زمینه نداشتیم.

لازم به ذکر است  تشییع جنازه مهران قاسمی فردا ساعت 9 صبح انجام خواهد شد.

مهران قاسمی سرویس بین الملل روزنامه اعتماد ملی روز گذشته دار فانی را وداع گفت.

کد خبر 618628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha