پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ دی ۱۳۸۶، ۲۰:۳۰

رانیری در دیدار جلیلی:

همه باید از ظرفیت های ایران برای صلح و ثبات منطقه استفاده کنند

همه باید از ظرفیت های ایران برای صلح و ثبات منطقه استفاده کنند

رئیس کمیسیون خارجی مجلس ایتالیا در دیدار با دکتر جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: ایتالیا همواره از حق ایران مبنی بر استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حمایت کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اومبرتو رانیری رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس ایتالیا و هیئت همراه که سرگرم دیدار از جمهوری اسلامی ایران است  امروز با دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر جلیلی در دیدار رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان ایتالیا تاکید کرد ایران با کشورهای اروپا به ویژه ایتالیا زمینه های مشترک زیادی برای همکاری دارد.

وی اظهار داشت : جمهوری اسلامی ایران با موقعیت استراتژیک خود در منطقه ظرفیت های بالایی برای کمک به تحکیم صلح و ثبات منطقه دارد و تاکنون به تعهدات خود برای ایجاد صلح و ثبات و عمران و آبادی کشورهای منطقه به ویژه عراق و افغانستان به خوبی عمل کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت : دنیا به واقعیت صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران پی برده است و همه کشورها باید توان خود را صرف فعالیت های جدی و همکاری همه جانبه در زمینه های خلع سلاح، مبارزه با اشاعه سلاح های کشتار جمعی، همکاری های صلح آمیز، مبارزه با مواد مخدر و همکاری های اقتصادی سازنده برای تحکیم صلح و ثبات جهان و منطقه نمایند.

جلیلی تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در همه زمینه های یاد شده برای تحکیم صلح در منطقه و جهان با کشورهای اروپایی به ویژه ایتالیا همکاری کند.

رانیری رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس ایتالیا با اشاره به اینکه ایران کشوری بزرگ در منطقه است که می تواند نقش بسزایی در برقراری صلح و ثبات در منطقه داشته باشد گفت: اطمینان دارم ایران می تواند نقش مثبتی در برقراری صلح و ثبات کشورهای منطقه داشته باشد و همه باید به این موقعیت ایران توجه داشته باشند و از ظرفیت های آن استفاده کنند.

کد خبر 621545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha