پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۸۶، ۱۹:۱۳

دو هزار پرونده تخلف صنفی در استان مرکزی تشکیل شد

اراک - خبرگزاری مهر: معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان مرکزی گفت: در 9 ماه گذشته با انجام 20 هزار بازرسی از واحدهای صنفی استان مرکزی در این رابطه دو هزار و 103 فقره پرونده تخلف تشکیل شده است.

جواد حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک  افزود: این پرونده ها شامل عدم نصب برچسب قیمت، گرانفروشی، کم فروشی و عرضه خارج از شبکه کالاست که این تعداد از نظر بازرسی نسبت به سال قبل دو درصد و از نظر پرونده تشیکل شده نیز هفت درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه طی سال جاری چهار هزار و ‪ 48‬مورد گزارش تلفنی در ستاد خبری بازرسی استان واصل شده است تصریح کرد: از این تعداد دو هزار و 116 مورد بررسی قرار گرفته و برای آنها پرونده تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرگانی استان مرکزی اظهار داشت: امسال 12 طرح نظارتی کنترل قیمتها در سطح استان مرکزی اجرا شده و ‪ 15‬پرونده سنگین تخلف نیز در بخشهای دولتی و خصوصی در دست پیگیری است.

وی عنوان کرد: در بازرسی های صورت گرفته چهار پرونده مربوط به خدمات دولتی بوده است که مجموع پرونده تشکیل شده آنها بالغ بر 600 میلیون تومان ارزش ریالی دارد.

حسنی افزود: 20 مورد تخلف در خصوص سیمان با رقم یک میلیارد و ‪ 200‬میلیون ریال در بخش عاملان و صنایع سیمانبر از جمله این پرونده ‌های عمده در استان است.

وی بیان داشت: 12 پرونده نیز به ارزش بیش از یک میلیارد تومان از کشتارگاه ها مرغ و پخش فرآورده های نفتی به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

وی با تاکید بر اینکه در تمام شهرستانهای استان هیئت رسیدگی به تخلفات وجود دارد، افزود: 100 شعبه بدوی در سطح استان مرکزی فعالیت دارد که امسال دو هزار و هفت مورد رای محکومیت و ‪ 120‬رای برائت برای آنها صادر شده است.

حسنی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بضاعت بازرسی استان پاسخگوی گستردگی صنوف نیست از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده موارد تخلف، مراتب را به شماره ‪ 124‬بازرگانی اطلاع دهند.

کد خبر 622034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha